spomenik
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Neverovatna poruka sa jednog nadgrobnog spomenika kruži društvenim mrežama, a evo šta je pokojnica poručila suprugu.

"Ako je ovo istina, bolja je i od Edgara Alana Poa", komentarišu ljudi koji ne mogu da se načude spomeniku koji obilazi društvene mreže.

"Ostavila sam svog supruga nakon 55 godina lepog i složnog života i otišla sam u crnu zemlju, ali doći će on meni da zajedno istrunemo. Kako smo se 55 godina na površini zemlje voleli i ljubili, tako ćemo jedan kraj drugog da istrunemo", stoji na spomeniku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hardkoo Ofišl (@hardkoo)

Njen suprug nije joj ostao dužan i sudeći po slici, tri godine kasnije zaista joj se i pridružio, a na njegovom spomeniku stoji ova poruka:

"Evo, dobra ženo, doći ću ja tebi nakon 55 godina slatkog života da legnem kraj tebe i tvog srca, pa da zajedno istrunemo. Kako smo se 55 godina na površini zemlje voleli i ljubili, tako ćemo jedan kraj drugoga da istrunemo. Milijarde godina će proći, ali nas dvoje više nikada na površinu zemlje nećemo doći", glasi odgovor, a mnogi se nadaju da je ovako mračna poruka delo fotošopa, a ne romantične pretnje supružnika.

Ipak, neko u ovome nazire romantiku, pa ima i onih koji kažu da je "dosta slatko, kad se bolje razmisli" pa je, istinito ili ne, dalo parovima ideje za slične razmene.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading