Imaju posebnu simboliku: Kako se tumače snovi u kojima se javlja test za trudnoću?
Foto: Shutterstock

Postoji nekoliko različitih tumačenja pojave testa za trudnoću u snovima.

Sanjati neispravan test za trudnoću

Ako ste sanjali da ste radili test za trudnoću, ali on nije uspeo, to znači da ćete čuti dobre vesti koje će vam predstavljati veliko olakšanje. Na pragu ste, jer očekujete neke vesti koje su vam zaista važne. Naravno, značenje sna najviše zavisi od osećanja koja ste imali kroz njega. Ako vam je taj test bio važan i osećali ste se razočarano, to znači da ćete dobiti loše vesti. Neko će vas izneveriti i osećaćete se izigrano. 

Sanjati tuđi test za trudnoću

Ako ste sanjali da neko drugi radi test za trudnoću, to znači da razmišljate o tuđim problemima. Morate se baviti svojim poslom i pustiti razmišljanja o drugim ljudima i njihovim životima. Može biti da ste zabrinuti za nekoga, ali ne znate kako da mu pomognete. Možda član uže porodice prolazi kroz mnogo toga i očigledno je da mu/joj treba pomoć. 

Sanjati pozitivan test za trudnoću

Ako ste u snu videli pozitivan test za trudnoću, a on je bio vaš, to znači da potajno želite da imate bebu, ali još uvek niste razgovarali o tome sa svojim partnerom. Možda ste imali taj razgovor, ali nije završio dobro i sada je vaša podsvest pod pritiskom, jer niste sigurni šta da radite. Takođe, može biti da ćete dobiti dobru vest od nekoga ko vam je blizak i biće vam veoma drago zbog te osobe. Drugo značenje je da ćete konačno izaći iz svoje zone udobnosti i učiniti nešto što ste oduvek želeli. To može biti bilo šta - napuštanje posla, preseljenje u drugi grad, odlazak na put. 

Sanjati negativan test za trudnoću

Ako ste sanjali negativan test za trudnoću, to znači da nešto što ste dugo želeli se neće dogoditi. Imali ste plan i nadali ste se da će uspeti, ali bićete razočarani. Vaš predlog će biti odbijen i moraćete da pronađete drugi način da ostvarite svoje planove. Možda ćete dobiti neke negativne vesti koje će vas zaista učiniti beznadežnim. Međutim, to nije razlog za odustajanje. Možda se ne trudite dovoljno i niste posvetili dovoljno vremena i energije. Takođe, može biti da trenutno potajno ne želite da imate bebu i ne možete da pronađete način da to kažete partneru. Ili je vaš partner otvoren da ne želi da ima bebu i pokušavate da ga ubedite u suprotno. 

Sanjati da ste srećni zbog pozitivnog testa za trudnoću

Ako ste sanjali da ste bili srećni zbog pozitivnog testa za trudnoću, taj san predstavlja potrebu da promenite određene faktore svog načina života. Možda ste se prepustili nezdravim navikama koje vam nanose štetu životu ili silovito nastavljate put koji vam izaziva neizmeran emocionalni stres. Snovi o pozitivnom testu na trudnoću ukazuju na to da morate da promenite različite sfere u svom životu da biste postigli emocionalno zadovoljstvo i stvarnu sreću. 

Sanjati da ste nesrećni zbog pozitivnog testa za trudnoću

Za neke ljude je neželjena trudnoća noćna mora. Ako ste sanjali da ste bili nesrećni zbog pozitivnog testa za trudnoću, to znači da se plašite tuđe presude o vama. Osetljiva ste osoba kojoj je iskreno stalo do mišljenja drugih o vama i uvek se brinete da će vas voljeni pogrešno osuđivati. Uvek ste na nogama, plašeći se da svaki vaš pogrešan korak ili postupak može uticati na vašu reputaciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading