PROVERITE LEVI DLAN Ako imate ovaj simbol vi ste posebna osoba sa važnom misijom
Foto: Printscreen/instagram

Ovaj znak ima duboku simboliku od davnina. Govorimo o trouglu.Obrnuti trougao predstavlja posudu koja je spremna da primi Vodu i odgovara ženskom principu – Mudrosti, koja generiše glavnu ideju.

Jednakostranični trougao, u hebrejskoj tradiciji, simbolizuje savršenstvo među hrišćanima, označava trojstvo – Otac, Sin i Sveti Duh.

Za masone, trougao simbolizuje trougao kosmosa, a njegove stranice predstavljaju Svetlost, Tamu i Vreme (bazu).

Simbolika trougla: Velika Majka kao roditelj, materina materica, život, Božja milost, plodnost, priroda, blagostanje, sloga, (kraljevska) moć, ljubav, istina i mudrost.

Dakle, ako trougao ima toliko magijskih značenja, nije iznenađujuće da ima i simboliku u hiromantiji. Dakle, šta znači trougao na levoj ruci?

Ako je figura tačno u centru i u kontaktu sa drugim linijama, to će ukazivati na solidnu finansijsku sigurnost i priliku da zaradite novac i postignete uspeh. Ali to nije uspeh koji će doći lako i lako. Treba ga zaraditi teškim i napornim radom. Ipak, sve dok vlasnik takvog trougla ne skrene sa izabranog puta, on će ipak postići ovaj cilj.

PROVERITE LEVI DLAN Ako imate ovaj simbol vi ste posebna osoba sa važnom misijom

Foto:Reddit/Printscreen

 

Ako imate nekoliko malih trouglova u levoj ruci, to je znak da možete biti uspešni u raznim oblastima.

Međutim, postoje srećnici koji na levoj ruci imaju istaknut veliki trougao.

Ove tri linije ukazuju na to da je osoba u stanju da istovremeno kontroliše upravljanje umom, prepoznaje svoje snage i ima potencijal da se brzo prilagodi svakoj situaciji. Veliki trougao je prilično retka pojava, a osoba koja ima sreće da bude vlasnik takve figure je posebna osoba.

Veliki trougao ne samo da pruža neophodnu ravnotežu, već pokazuje i obilje na svakom polju. To su i finansije i prilika da saznate tajne mističnog sveta. Što je veći, njegovi vlasnici imaju više opcija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading