BEZ LJUBAVI NEMA NIŠTA Šta je potrebno da se postane svetski šampion?
Balkan Trip

A upravo ovde žive i svetski šampion u ovoj disciplini, Sava Terzić, i njegova supruga Danica koja je najtrofejniji proizvođač lisnatog mokrinskog sira.

Ovaj trijumfalni par je u svom domu dočekao voditeljku Ninu Radulović kako bi dali intervju za njenu emisiju "Srcem kroz ravnicu" koju možete gledati na televiziji Balkan Trip.

Lepša polovina bračnog para Terzić poslužila je voditeljku svojim trofejnim sirom koji pravi s nekoliko ukusa poput šunke, susama i, verovali ili ne, višanja, a simpatični i gostoprimni Terzići rado su Nini odali sve tajne uspeha svojih zanata.

"Najvažnija je ljubav prema radu", kazala je Danica dodajući, "bez ljubavi nema ništa."

Danicin sam put do prvog trofeja je bio potpuno neplaniran. Direktor novosadskog sajma došao je do njih kako bi kupio guske i ona ga je poslužila svojim lisnatim sirom kojim se direktor oduševio i predložio im da dođu na sajam kako bi dobili ocenu za isti. Uradili su kako je rečeno, a Danica je uz ocenu dobila i veliku zlatnu medalju.

"Šta je potrebno da se postane svetski šampion u tucanju jajima? Jel isto ljubav?" Upitala je Nina svog domaćina Savu.

"Ljubav", rekao je.

"Prema pobedi ili?" Našalila se šarmantna voditeljka.

BEZ LJUBAVI NEMA NIŠTA Šta je potrebno da se postane svetski šampion?

Balkan Trip

 

"Treba doći do titule. Radio sam. Tražio sam jaja po salašima. Čak imam koke iz drugih država. Donosio sam ih, ukrštao. Ima puno rada," pojasnio je Terzić nakon čega je Nini pokazao kojom tehnikom je najbolje da proverite da li je jaje dovoljno tvrdo, a uputstvo za to možete videti OVDE.

Terzići su na kraju rekli da između njih dvoje nema takmičenja ko je bolji i nekako se čini da za tu uzajamnu ljubav i podršku treba da dobiju najveću nagradu jer jeste to najvažniji trofej u životu. Nije loše ugledati se na njih, a još ovako toplih ljudi sa posebnim pričama čeka vas samo na televiziji Balkan Trip i Telekomovoj mreži kablovskih kanala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading