OKONČANA POTRAGA ZA PSOM U NOVOM SADU Bošku vraćena keruša, a evo kome ide automobil BMW
Foto: Printscreen

Boško Milošević iz Veternika u Novom Sadu objavio je da je njegov pas Bea vraćen vlasnicima, nakon što je više medija objavilo njegov poziv u pomoć. Milošević je na društvenim mrežama objavio da su mu ćerke ostavile psa na čuvanje, ali da je on pobegao, te da ga nema duže od mesec dana. Iz tog razloga, Milošević je napisao da će pokloniti BMW osobi koja pronađe i vrati psa.

“Hvala od srca devojci koja ju je vratila i hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli da vratim mir mojoj deci, mojoj porodici. Beskrajno hvala”, napisao je on.

Pas rase "ši-cu" je vraćen vlasniku. Psa je pronašla jedna devojka koja nije želela ništa zauzvrat tj. nije htela Boškov automobil kao nagradu.

Devojka mu je ispričala da je Beu zapazila dok je šetala i da ju je odnela kod veterinara jer je imala povredu nogu i slomljen nokat. Boško ističe da se devojka veoma lepo brinula o Bei.

"Nije želela da uzme automobil, davao sam joj ključeve, nije htela nikakvu nagradu, ali odužiću joj se na drugi način. Odlučio sam da joj kupim psa iste rase jer se vezala za našu Beu u znak velike zahvalnosti" naglašava Boško.

Razdragani Boško ne krije sreću i zahvalnost zbog Beinog povratka.

"Odlično se osećam. Deca su presrećna i hvala svima", poručio je Boško za kraj.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading