STAVIO JE MRTVACA U KOVČEG TE NOĆI Kada je ujutru došao zatekao je nešto najjezivije
Foto: Printscreen/Youtube

Portal “Unexplained Mysteries” odabrao je 100 najjezivijih priča u 2021. godini, a titulu najstrašnije ponelo je priznanje pogrebnika Mortija Stejna, kog su u martu njegovi pratioci na TikToku upitali da li veruje u postojanje duhova, kao i to da li je ikad imao bliski kontakt sa njima.

Na jezu mnogobrojnih, Stejn je odgovorio da je tokom karijere doživeo niz neobjašnjivih iskustava, a pred kamerom je ispričao šta mu je bilo najjezivije i najupečatljivije.

Pripremao sam pokojnika za poslednji pozdrav. Obukao sam mu sako, pobrinuo se da mu lepo stoji, te sam, baš kao što to uvek činim, stavio njegovu desnu ruku preko leve – kazao je pogrebnik.

Porodica je potom stigla u kapelu, oprostila se s voljenom osobom koja je preminula, a po njihovom odlasku, Stejn je krenuo da zatvori kovčeg.

Tu je, međutim, doživeo nešto neobjašnjivo.

Tada sam primetio da se leva ruka nalazi preko desne, pa sam vratio desnu ruku vratio preko leve, zatvorio kočeg, zaključao ga i otišao kući – ispričao je Stejn.

Sve je bilo u najboljem redu dok ujutru ponovo nije došao na posao i “susreo se” sa dotičnim preminulim.

Sutradan sam prvi stigao u pogrebno poduzeće, otključao kovčeg, i opet zatekao levu ruku preko desne. Da, u teoriji je moguće da je neko pokušao da se našali sa mnom, ali lično sam i danas uveren da je u pitanju bio duh – prepričao je Stejn iskustvo posle kog niko nije ostao imun.

Snimak je vrlo brzo postao viralan i preplavio društvene mreže i većinu svetskih portala, a koliko je pažnje izazvala njegova priča, dovoljno govori činjenica da ju je “Unexplained Mysteries” izabrao za najstrašniju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading