MNOGIMA SE DOGODILA OVA SITUACIJA Tiktoker otkrio najveću prevaru koja vam se može destiti na ulicama Istanbula
Foto: privatna arhiva

Na putovanju se uvek upozorava na moguću prevaru ili krađu stvari. Tako je srpski tiktoker odlučio da otkrije prevaru sa kojom se i sam suočio u Istanbulu.


Jedna prevara na koju možete naići u Istanbulu je uhvaćena više puta. Tiktoker Aleksa Rupić odlučio je da sa svojim pratiocima podeli iskustva sa ulica najvećeg turskog grada.

On je istakao da je to najčešći način na koji će pokušati da iznude novac od vas na najprometnijim turističkim lokacijama u Istanbulu. To mu se čak dva puta desilo, ali nije uhvatio mamac koji mu je bačen.

MNOGIMA SE DOGODILA OVA SITUACIJA Tiktoker otkrio najveću prevaru koja vam se može destiti na ulicama Istanbula

Foto AP

 


"Prvo će čovek hodati sa četkom i stolicom ispred vas. Nećete ni primetiti, ali će onda 'slučajno' ispustiti četku nekoliko metara ispred sebe. Prva reakcija koja vam pada na pamet je da ga podignem i vratim mu. Logično.

Međutim, ako to uradiš, on će početi da ti se zahvaljuje i traži da ti očisti cipele, besplatno", rekao je on.

Tiktoker je tada rekao da se ova situacija može lako izbeći. "Onda će početi sa svojom tužnom pričom, a na kraju će početi da traži od vas novac i da vas juri ulicom. Samo ignorišite četku koju baca pred vas i neće vam ništa reći", rekao je. Ova situacija očigledno nije retka, jer su se javili mnogi pratioci koji su u komentarima naveli da se ovakva situacija dogodila i njima.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading