NOVITETI IZ VULKAN IZDAVAŠTVA
Foto: Promo/Promo

Vreme je za nove ideje i planove, ali i za kupovinu kvalitetnog štiva iz bogate ponude Vulkan izdavaštva. Početak godine donosi fantastične hit naslove i nezaboravna čitalačka iskustva.

Nakon bestselera „Ratnice zlatne krvi“, koji je Tin vog proglasio za jednu od najboljih YA knjiga godine, stiže nam uzbudljivi nastavak epske sage o mladoj junakinji u borbi protiv sveta koji želi da je ukroti. Roman Namine Forne „Nemilosrdne“ će vas povesti u svet ispunjen magijom u kom su žene moćne, a opasnost stvarna. Ovo je priča o izdaji, poverenju i istrajnosti.

Prohibicija u teksaškom stilu“, ovim rečima je jedna od najčitanijih američkih spisateljica opisala svoju novu knjigu, uočivši zapanjujuće sličnosti između tog perioda i 1920. godine. „Slepi tigar“, njen beg od sumorne realnosti, odveo ju je do prašnjavih ulica malog grada Teksasa. Ovo je priča koja će u potpunosti zadovoljiti vaš apetit za akciju i romantiku.

NOVITETI IZ VULKAN IZDAVAŠTVA

Promo

 

Istorijski roman „Pet sestara“ povešće vas na neverovatno putovanje u veličanstveni svet mode, na kojem ćete osetiti luksuzne tkanine pod prstima i diviti se jedinstvenom glamuru dok šetate impozantnim ulicama Rima. Navešće vas da pre svega razmišljate o liku žene, dok pred vašim očima oživljava Večni grad s početka prošlog veka.

NOVITETI IZ VULKAN IZDAVAŠTVA

Promo

 

Nakon eksplozivnog debitantskog romana „Sedam smrti Ivlin Hardkasl“, nagrađivani autor Stjuart Terton vraća se sa zadivljujućom i impresivnom pričom o detektivskom dvojcu na otvorenom moru i demonu koji ih proganja. Pripremite se za isplovljavanje! Misteriozni istorijski triler  „Đavo u mutnoj vodi“ povešće vas na putovanje na kome ništa nije onako kako izgleda.

NOVITETI IZ VULKAN IZDAVAŠTVA

Promo

 

Ponoć u Njujorku“ je nezaboravan ljubavni roman prepun neizvesnosti, oslikan na veličanstvenom platnu umetničkog sveta Njujorka. Mark Miler je napisao romantičnu i napetu priču o životu, ljubavi, pohlepi, kajanju. U svom debitantskom romanu, čiji će poslednji redovi dugo odjekivati u vama, autor je savršeno prepleo prelepu romansu i akciju dostojnu trilera.

NOVITETI IZ VULKAN IZDAVAŠTVA

Promo

 

Gde to para ne bi trebalo da vrti? U knjizi „Šta sve novac ne može da kupi?“ Majkl Dž. Sandel se bavi jednim od najvećih etičkih pitanja našeg vremena: šta to nije u redu sa svetom u kome je sve na prodaju? Poznati politički filozof nastoji da pokaže na koji način možemo da sprečimo dopiranje tržišnih vrednosti u sfere života gde im nije mesto.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading