ZBOG ULOGE SMRŠAO 24 KILOGRAMA Milan Marić otkrio na koji način brzo gubi na težini, probao je razne dijete, a pomaže mu samo ovo
Alo

Da glumački posao nije lak svedoče i njihove transformacije, te mnogi umetnici često moraju da promene životne navike kako  bi se srodili sa likom kojeg tumače.

Slično se dogodilo i Milanu Mariću koji se odvažio da za potrebe serije smrža 24 kilograma.

ZBOG ULOGE SMRŠAO 24 KILOGRAMA Milan Marić otkrio na koji način brzo gubi na težini, probao je razne dijete, a pomaže mu samo ovo

Alo

 

- Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavii odnosu ka svom telu. To nije telo na koje si ti navikao.Osećaš, kao da si u tuđem telu, treba ti period adaptacije.Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe - rekao je Marić i otkrio  na koji način je uspeo da smrša.

- Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam. Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar - prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate- otkrio je on.

ORGANIZATORI EVROVIZIJE ZABRANILI RUMUNIJI UKLJUČENJE, A EVO KOME SU DALI NJIHOVE GLASOVE Hit reakcija voditeljke preplavila društvene mreže, otkriveno šta se zapravo dogodilo (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading