NIKADA NE BISTE POGODILI O KOME JE REČ Ovaj dečak je naš glumac za kojim žene lude, a njegova majka otkrila je anegdotu koja tera suze na oči (FOTO)
Printscreen

Milan Marić je trenutno jedan od najpopularnijih glumaca. Gledali smo ga u mngobrojnim domaćim serijama, ali ga je definitivno proslavio film “Toma” u kom igra glavnu ulogu.

Majka Milana Marića kroz smeh je istakla da je njen sin od detinjstva bio i veliki zagovornik ravnopravnosti.

NIKADA NE BISTE POGODILI O KOME JE REČ Ovaj dečak je naš glumac za kojim žene lude, a njegova majka otkrila je anegdotu koja tera suze na oči (FOTO)

 

Alo

 

Pročitajte još: Muškarci u ROZE haljinama, žene u DONJEM VEŠU: Evo kako izgledaju UČESNICI Evrovizije 2022. godine koji učestvuju u POLUFINALU

Bio je drugi razred ili treći kada je u školu došla nova psihološkinja i deci kazala da mogu da joj se obrate kakav god problem da imaju, a ne mogu da rasprave sa mamom. Da jednostavno dođu kod nje i popričaju. Milan se naravno odmah javio i kazao joj: “Hoću ja sa vama da popričam, morate da mi date savet kako da se izborim sa svoju ravnopravnost. Imam brata i sestru koji su od mene stariji 9 i 12 godina i oni stalno meni govore: “Ti si mali, ti ne možeš!”, a ja znam da mogu sve što i oni i ne mogu da se pomirim sa tim da mi stalno govore da sam mali – duhovito je ispričala njegova majka Gordana jednom prilikom za Espreso.

PRSTENJE, NARUKVICE S BRILIJANTIMA, DIJAMANTI Vidoje ostavio Nikolini u nasledstvo nakit vredan stotine hiljada evra

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jo

14.05.2022 11:21

Ne bih se složila da žene baš lude za njim..meni lično je on ružan muškarac..