ŽENA MORA DA NAUČI DA BUDE NEPRIMETNA Nakon vesti o razvodu i napuštanju porodičnog doma, još jedan detalj je svima promakao o Lazaru i Danici
Rajko Ristić/Alo!

Nakon čak 42 godine zajedničkog života, dramski umetnici Lazar Ristovski (69) i Danica Ristovski (66) odlučili su da stave tačku na brak. On se iselio iz porodičnog doma, dok su njih dvoje nedavno poslovno sarađivali na seriji "Drim tim".

Porodica Ristovski je zajedno radila na pomenutom projektu, čiji je producent bio Lazar. Tada je u pauzama između snimanja Danica Ristovski otkrila kako je to kad su svi članovi porodice uključeni u jedan projekat.

Rajko Ristić/Alo!

 

- To izgleda tako što svako radi svoj posao. Lazar je producent, zajedno sa Telekomom i plus glavni glumac. Njegov zadatak je mnogo teži od mog, a ja sam se bacila na ulogu koja je zaista fantastična. Naš mlađi sin je takođe bio deo "Drim tima" - ispričala je glumica, koja je istakla da se trudi da se ne meša previše u muževljev posao.

- Ja se trudim da budem neprimetna. To je najbolje - da se trudite da iz prikrajka budete prisutni, ali da se ne mešate. To je najbolji recept, verujte. To je pitanje koncentracije, jer sve što je neplanirano ili u najboljoj nameri može da proizvede kontraefekat. To čovek treba da nauči, da ne kažem žena - rekla je ona tada.

Promo

 

S obzirom na to da je naša poznata glumica, ali i majka i baka, Danica je otkrila koja joj je titula najznačajnija.

- Najznačajnija mi je porodična titula, jer iz dobre baze sve dobro kreće, a ja sam imala sreću da imam fantastičnu porodicu. To vam je kao zdravlje. Kako kažu - bolestan čovek želi samo da bude zdrav, a zdrav čovek onda može da mašta. Ja sebe doživljavam kao zdravu osobu, pa sam usput mogla da maštam i da ostvarujem svoje vizije - rekla je tom prilikom.

Tanjug

 

Na pitanje koja je tajna dugogodišnjeg uspešnog braka, glumica je tad odgovorila:

- U takvim situacijama to što se događa je prirodno. Dakle, neki poseban recept verovatno ne postoji, dakle, to je prirodno - rekla je ona.

Podsetimo, poznati par se razišao dostojanstveno i ostali su u dobrim odnosima, a imovinu, čija se vrednost procenjuje na više od miliona evra, ostaviće deci. Lazar je već dugo u Crnoj Gori, zato što tamo poseduju kuću.

OVAKO SE OPUŠTA U SLOBODNO VREME! Topalko postao lovac, isplivala fotka pevača sa puškom u ruci, a jedan detalj je sve šokirao!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading