DA LI STE ZABORAVILI BEBANA IZ PORODIČMOG BLAGA? Doživeo je tešku porodičnu nesreču, a evo kako danas izgleda glumac (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Iako su Vukašina Markovića do pre samo nekoliko godina svi znali isključivo kao Bebana iz čuvene serije “Porodično blago“.

Međutim, on nije talenat pokazao samo u glumi, već i u muzici. Zapaženi uspeh koji je ostvario na muzičkoj sceni sa bendom “irieFM” učinio ga je prepoznatljivim kao muzičara sa sopstvenim imenom i prezimenom.

Ipak, Vukašin se drži podalje od medija, te tako veoma retko odgovara na intimna pitanja, ali je, tokom jednog intervjua, govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici uopšte.

– Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor – rekao je tad Vukašin.

– Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam – dodao je pevač. 

Vukašin se svakog proleća seli na splav u Beogradu, na kom živi sve do jeseni koji je u potpunosti opremio po svom ukusu.

NIJE KRENUO OČEVIM STOPAMA Bajaginog sina interesovali su mediji, ali je ipak odlučio da krene drugim putem, iznenadiće vas čime se bavi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading