ON SE SAMO BRANIO! Oglasio se advokat dečka Marije Karan, izneo potpuno nove detalje i okrivio glumicu za skandalozno ponašanje!
Printscreen

Glumica Marija Karan napadnuta je sinoć u Beogradu, kada ju je navodno udario njen dečko Vladan Balaban.

Naime, Balaban je glumici, nakon svađe, navodno lupio šamar, a sad se oglasio i njegov advokat povodom ovog slučaja.

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba.

Do sukoba je, podsetimo, došlo nakon što je napadač izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom „poršeu“.

Protiv Vladana Balabana podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil.

Podsetimo, prema nezvaničninim informacijama, tužilaštvo je sinoć evidentiralo događaj. Ipak, prema proceni dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva - makar na prvom uviđaju - nije bilo osnova za krivično gonjenje učesnika u incidentu. Ipak, podnete su dve prekršajne: protiv Balabana, koji je, kako se sumnja, udario glumicu, i protiv Marije Karan, koja je, prema svemu sudeći, oštetila vozilo svog dečka.

NAPRAVILI SU HAOS U CENTRU BEOGRADA Prve fotografije dečka Marije Karan nakon skandala i navodnog udaranja šamara poznatoj glumici!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

06.11.2021 21:33

Ma jeli to ona sto se vratila iz Amerike i rastala jeli i tamo se silila i lupala kao u BG.