Marija Karan
Foto: Alo/Foto: Estock

Marija Karan godinama živi van Srbije, a jednom prilikom je svoju zemlju sramno isprozivala u emisiji uživo.

Naime, Marija se iz Londona uključila u Jutarnji program "Prve" televizije, te njen život izgledao pre nego je napustila Srbiju, ali i nakon toga. 

Marija Karan u bikiniju

Instagram

 

- Ovde u Londonu već petnaest godina imam svoje agente, a u Americi imam svog menadžera, tako da sam skoro imala audicije i nije ipak sve stalo. Inače, pored glume, što je moj omiljeni posao, imam još jednu karijeru koju sam razvila u poslednje četiri godine. Ja sam pronašla, odnosno ostvarila da kažem, firmu i fondaciju u Los Anđelesu. Ušla sam u celu priču kao kolekcionar, kao neko ko je ljubitelj umetnosti, neko ko poznaje tu scenu veoma dobro. Poželela sam da vratim svom narodu i regionu svoje znanje, da tu scenu približim ostatku sveta i pomognem mladim umetnicima - izjavila je Marija, koja nije mogla da objasni tačno čime će se sve baviti njena kompanija.

"U Srbiji se 2010. nije koristio mejl"

Njene reči izazvale su odmah buru na mrežama.

- Znate kako, kada sam 2010. godine otišla za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju "Pet". Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene - izjavila je Marija uživo u programu, a gledaoci su ostali iznenađeni njenim rečima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milan

17.05.2024 21:46

Шта ова лупета о коришћењу мејла 2010.г.?

Nikola

17.05.2024 22:59

Ako ona nije imala Meil to ne znači da ni drugi nisu imali.