Marija Karan
Foto: Alo/Foto: Estock

Mnogi i dan danas obožavaju da pogledaju kultnu seriju "Ljubav, navika, panika", u kojoj jednu od glavnih uloga ima upravo glumica Marija Karan.

Mariju je publika u seriji jako zavolela, a istu je napustila po završetku druge sezone.

Glumica je u jeku svoje popularnosti napustila Srbiju, preselila se  u Ameriku, i tamo zasnovala porodicu, a jednom prilikom je otkrila i koliko je život tamo uticao na nju.

ISPLIVALO SVE O OBRAZOVANJU MARIJE KARAN! Napustila je Srbiju u jeku popularnosti, a mnogi ni se slute koju školu je završila

Foto: Printscreen/instagram

 

- Život u Americi, Londonu i drugim mestima gde sam živela pružio mi je širinu i spremnost da prihvatam i donosim promene. Naučio me je da svaka životna situacija nosi sa sobom dublji smisao i da se sve dešava s razlogom koji je u tom trenutku dobar za nas. Sa pozitivnim i čvrstim stavom, nova iskustva i prilike izgledaju kao blagoslov, nova ideja i šansa za dalji napredak. Prioriteti u mom životu, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, su uživanje i prisutnost u svakom trenutku. Srećna sam što mogu biti dobra majka, sestra, ćerka, prijateljica i glumica. Ispunjenje na jednom polju života čini me boljom na drugom - izjavila je Marija Karan u intervjuu za "Večernje novosti".

Javnost takođe ne zna da je Marija, pored umetnosti, takođe završila i Zemunsku gimnaziju, a potom studirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading