VIDEO KO JE KOMŠIJI OGREBAO KOLA, PA GA HITNO OBAVESTIO Kad je vlasnik video poruku umalo ga šlog nije strefio
Foto: Youtube/Printscreen

Svakome padne mrak na oči kada zatekne ogreban, oštećen ili udaren auto na parkingu, a još gore kad vlasnik ne zna ko je to uradio. Međutim, uvek se nađu dobri ljudi pa ostave neku poruku ili vam jave ukoliko vas poznaju.

Ali, neki put je i važno kako i gde vam tu poruku ostave. Neko od prolaznika je video ko je udario nesrećnog vozača na parkingu, te je odlučio da mu poruku, ni manje, ni više nego napiše merkerom na autu. Najverovatnije zbog nedostatka papira.

On je na branik oštećenog automobila zapisao registarski broj tablica i sledeću poruku: "A klasa Mercedesa te je udarila. Video sam pa sam ti napisao". Iako je imao dobru nameru, mnogi korisnici Fejsbuka, na kome je i osvanula ova fotografija, smatrali su da je oštećenom vozaču potencijalno napravio dodatnu štetu u zavisnosti da li je marker vodootporan ili nije.

"Put do pakla je popločan dobrim namerama", "Dobro da ključem nije ostavio poruku", "Nadam se da se marker skida", "Sve to ide na farbanje", bili su samo neki od komentara.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading