Neverovatan trik: Stavite drvenu štipaljku u otvor za ventilaciju vašeg automobila - zbog rezultata ovo ćete stalno ponavljati
Foto: Društvene mreže/printscreen

Sa ovim trikom koji otkrivaju profesionalni čistači, treba vam jedna drvena štipaljka za veš i par kapi vašeg omiljenog aromatičnog ulja.

Potrebno je samo da nakapate par kapljca ulja po vašem izboru na drvenu štipaljku i “ugrizete” njome rešetke ventilacije u vašim kolima.

Ukoliko se odlučite za ovaj potez, čistači upozoravaju da morate staviti manju količinu ulja kako ne biste uništili enterijer vašeg automobila, kao i sam izbor ulja, jer se preporučuje tečnost koja će uticati na vaše raspoloženje, a nikako ona koja ima dejstvo “omamljivača” koji će vas uspavati u vožnji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pop

09.05.2021 09:55

Parola je snadji se a ne trik. Kad već osetiš da ti bazdi unutar auta znači li da te baš zaboli za to, onima kojima to i tekako smeta održavaju unutrašnjost automobila i mirusi ne služe da pokriju smrad već da stvarni osetiš miris jer smrad u kombinaciji sa mirisom dobijaš lošu kombinaciju. Istina je da su Francuzi izmislili mirus da nebi smrdeli jer se nisu baš česti prali (kupali).