SVADBA JOJ SE PRETVORILA U NAJGORI DAN U ŽIVOTU! Htela da se uda što pre jer joj je majka bolovala od karcinoma, a onda je u najlepšem trenutku sve krenulo po zlu

Održali ceremoniju uprkos tragediji!

Venčanje, svadba
Venčanje, svadba, Foto: Youtube printscreen

 

Britanka Nil Korduks organizovala je svoje venčanje za samo tri meseca kao bi njena majka, koja je dobila dijagnozu terminalnog karcinoma mozga, stigla sa prisustvuje ceremoniji.

Nil (24) je znala je njenoj majci Beki ostalo vrlo malo vremena, pa su se ona i njena sestra Kamila potrudile da sve bude spremno u rekordnom roku kako bi ona prisustvovala najsrećnijem danu svoje mlađe ćerke. Iako se već osećala prilično loše, Beki se trudila da učestvuje u organizaciji, a čak je pomogla u biranju venčanice.

BIK RAZVALIO ČOVEKA Zabio mu rog na najgorem mogućem mestu! Toreador zadobio tri srčana udara! (VIDEO)

Nekoliko nedelja pred svadbu Bekino stanje se naglo pogoršalo. Više nije mogla da govori i jede samostalno, a većinu vremena nije prepoznavala svoje najbliže. Nil i njena sestra su na smenu bdile nad njom. Svaki put kada su odlazile iz bolničke sobe, makar i na dva minuta, opraštale su se sa majkom, strahujući da je više neće videti živu.

Doktorka je gurnula iglu u ženin stomak, a onda se kolega prodrao "Gubimo je"! Počela je borba za život!

AUTOR: huffpost; D.K. DATUM I VREME: 17.10.2019. 16:52 Kada je tog tumurnog, hladnog jutra ušla u bolnicu, gde je specijalizovala ginekološku onkologiju, mlada lekarka nije znala da će se toga dana suočiti sa sopstvenom pogrešivošću. bolnica,, Foto: Shutterstock, ilustracija Pacijentkinja je imala cistu na jajniku.

Noć pred venčanje sestre su provele u bolnici, a ujutru je Nil otišla da se spremi za ceremoniju. Nekoliko sati pre nego što je trebalo da bude u crkvi, Kamila ju je nazvala i rekla joj da je njihova majka preminula.

- Znala sam šta moram da uradim. Nastavili smo sa ceremonijom. To je ono što je ona želela da uradimo, želela je da slavimo. Tog dana je sinulo sunce posle nekoliko nedelje kiše, kao da je to bio znak. Osećali smo krivicu, ali smo znali da poštujemo njene želje - ispričala je mlada.

Za Nil i njenu porodicu to je bio najtužniji dan, ali su, kako kaže, uspeli da izguraju.

- Dok su nas ljudi grlili i čestitali, istovremeno su nam izjavljivali i saučešće. Prvi ples sam preplakala. Na stolici koja je bila rezervisana za nju stajala je naša uramljena slika. To je bila najteža stvar koju sam morala da uradim - rekla je.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi