ATENTAT NA PUTINA, TRAMPOVA BOLEST I SAOBRAĆAJKA... Baba Vangina predviđanja za 2019. će vas skameniti! Teško svetu ako se bar pola od ovoga obistini!

Bugarska proročica predvidela je mnoge stvari do sada

Baba Vanga
Baba Vanga, Foto: Wikimedia

Ime Baba Vange počelo je intenzivno da se spominje kada su se neke stvari koje je ona prorekla, zaista dogodile.

Bugarska proročica ili kako je u svetu zovu "Nostradamus sa Balkana" preminula je 1996. u 85 godini. Za života je predvidela je mnoge događaje, a mnogi strahuju da bi njena najstrašnija predviđanja sada mogla i da se ostvare.

 

Baba Vanga je za 2019. godinu predvidela nešto što bi moglo da promeni svet, a o njenim proročanstvima za narednu godinu piše i engleski "San", koji se poziva na to da je predvidela "Bregzit", teroristički napad na Njujork 2001. i dolazak Donalda Trampa na mesto predsednika Amerike.

Britanski tabloid piše da je Baba Vanga predvidela da će se 2019. dogoditi atentat na Putina, Donald Tramp će oboleti od čudne bolesti i postepeno će gubiti sluh, svetska ekonomska kriza će biti jača od one pre desetak godina, dok će cunami razoriti dobar deo Azije, kao i to da će veliki meteorit pogoditi Rusiju.

Predsednik Rusije Vladimir Putin trebalo bi da vodi računa i da čuva leđa, jer će se, kako kaže baba Vanga, dogoditi ekstremni pokušaj ubistva.

Sam Putin priznao je da je nekoliko puta neko pokušao da ga ubije, ali da veruje svom mnogobrojnom obezbeđenju koji su zaslužni za to što je još živ.

 

Ne tako dobra predviđanja bugarska proročica je imala i za prvog čoveka SAD-a u ovom vremenu Donalda Trampa, koji će oboleti od misterizne bolesti usled čega će doći do postepenog gubitka sluha, sve dok potpuno ne ogluvi.

Takođe, jedan od članova Trampove porodice imaće saobraćajnu nesreću, ali nije poznato o kome se radi, ni da li će preživeti.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: ceca
  27/12/2018 - 06:19
  ne verujem u te gluposti...
 • Korisnik: Laki
  27/12/2018 - 06:06
  Sto ovaj clanak nije bio u javnosti pre pada meteorita u Rusiji, cunamija u Indoneziji, i mnogih drugih dogadjaja, zamajavanje naroda zbog rejtinga nekih novina i pojedinaca
 • Korisnik: Sl
  26/12/2018 - 22:10
  Samo englezima muljatorima treba verovati. Gle čuda, Vanga proreče sve onako kako ni najveći englez ne bi mogao da poželi.... Eh, demokratske sreće šta bi bilo, kad bi bilo.....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi