"ZINUO SAM JUTROS K'O DABAR NA 5 KUBIKA DRVA" Fotografisao je turiste koji su krenuli na Jadran, a onda je ZANEMEO kad je video šta vade iz gepeka! Mislio je da sanja!

Tempirani turisti!

Hrvatska, turisti
Hrvatska, Foto: Facebook printscreen

Nije retkost da porodice koje kreću na letovanje osim standardnih stvari u koferima i torbama, ponesu i suncobrane, hranu i sve na čemu mogu da prištede.

Malo ovoga, malo onoga, dodaj još i ovo, neće se baciti sigurno... Otprilike tako razmišlja prosečan srpski turista kad kreće na odmor. I dok se okrene, gepek je pun hrane i kojekakvih potrepština - zlu ne trebalo. Svako od nas je, makar jednom to iskusio, uključujući i čuveni ručni frižider, bilo da je pun, ili prazan za tamošnje potrebe.

GIROS DO 8 EVRA, KUGLA SLADOLEDA EVRO I PO Izračunali smo za vas: Evo koliko je novca potrebno za porodično letovanje u Grčkoj

Popularni hrvatski bloger koji se na mrežama potpisuje kao Bloger Krule, postavio je na svoju stranicu šokantnu fotografiju turista koju je snimio na jednoj benzinskoj pumpi koja se nalazi na putu ka Jadranskom moru, a koje su izazvale pravu lavinu komentara. Naime, na tim slikama se vidi kako grupa turista iz svojih automobila vadi kanistere sa gorivom, nakon čega su krenuli da isto sipaju u rezervoar.

MODERNI "HAJDUCI" VREBAJU SA SVIH STRANA Srbin se vraćao iz Grčke, a na 50 kilometara od granice mu se desilo nešto zbog čega je SVE ALARMIRAO!

"Ja sam jutros zino ko dabar na 5 kubika drva. Slušaj ovo! Pičim jutros, ama sad malopre, za Gospić i stanem na benzinskoj na autoputu, da popijem kafu. Pijem tu kafu, pušim, a ispred mene, stranci, turisti (ne bi sad iz koje su države). Otvaraju gepek na škodi (vidi se na slici), vade pola stvari iz njega, od toalet papira (to i ja svuda nosim sa sobom pa mi je to jasno), hrane, itd. itd, a i vade 4 kanistera od 10 litara. Pomislim u sebi "Gledaj al vino deru!".

Potom stvari vraćaju nazad, otvaraju prvi kanister, reko je**lo majku kud ranom zorom po vinu, kad ono, otvara ovaj vratašca na autu, ja sam mislio da sanjam! ONI TOČE U AUTO!!! Alo!? Ne, to nije vino i ne, oni nisu ostali bez goriva jer smo na je*enoj benzinskoj! Oni su jeeeee*eno gorivo poneli sa sobom jer je bilo zabijeno u dnu gepeka, svojim očima sam video! 4 kanistera izvadili! Kako su koji rastočili, tako su ga bacili u kantu za smeće, a u tome su im pomogle i žene koje su se kasnije pojavile.

UDARANJE PO UŠIMA! Na omiljenim letnjim destinacijama Srba počeli da naplaćuju ležaljke i po 120 evra na sat! STRAŠNO!

Pa hleb te je**, pola države pizdi na migrante jer to su kao prikiriveni teroristi, a nama su zapravo turisti teroristi, jer ovaj da se sa nekim sudario, gljiva od ekslozije bi se videla 4 okruga dalje, plamen bi se prostro do Kušćevićeve parcele na Braču, paški jaganjci bi se ispekli bez ražnja i to na Pagu., a verujem i zapalio olimpijski plamen, je**m li ga, gde već."

ONI ZAVODE RED U BUDVI, HERCEG NOVOM I BARU! Ukoliko vam zapne na crnogorskom primorju - OBRATITE SE NJIMA! Tamo su čitavo leto ako vam zatreba pomoć!

Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši, odneće ga ovi kući u kanisterima. I ne, nisu Česi - stajalo je u Krletovom postu.

Zamaglio je registarsku tablicu, tako da može samo da se nagađa odakle dolaze ovi "tempirani tursisti", ameđu osumnjičenima su prema komentarima, Poljaci, Rumuni, Srbi, Bosanci...

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi