"A GDE VAM JE ŽENA?" Policija zaustavila oca i sina, šokirali se kad su pogledali zadnje sedište!

Iz Nemačke nam stiže jedna neobična priča koja se, srećom, dobro završila po sve učesnike.

Auto-put
Auto-put, Foto: Tanjug

Naime, policija je zuaustavila vozilo na autoputu u oblasti Getingen. U vozilu su bili otac i sin, a kad su im policajci objasnili razlog zaustavljanja, bili su krajnje iznenađeni.

"Gde vam je supruga?" upitali su policajci vozača, a on je odgovorio da spava na zadnjem sedištu.

Da li ste nekada zaboravili na partnera?

Ukupan broj glasova: 69

 • Da: 16% (11)
 • Ne: 84% (58)

Međutim, kada su pogledali nazad, nje nije bilo. Kako se ispostavilo, otac i sin su vozili čak 50 kilometara i nisu primetili da su je "zaboravili" na prethodnom stajalištu.

Prema policijskom izveštaju, porodica se vraćala sa odmora u Španiji, i stali su da se osveže na jednom stajalištu. Kada je izašla iz toaleta, njih dvojice nije bilo. Carinik, koji se tu našao, brzo je shvatio šta se događa i pozvao policiju ,prenosi portal Indeks.

"Kad je policija zaustavila automobil, otac i sin nisu ni primetili da im nešto nedostaje. Tek kad ih je policija ponovo pitala da pogledaju na zadnje sedište, njih dvojica su se osvrnula. Izgledali su zbunjeno", navodi se u policijskom saopštenju.

Zahvalili su se nemačkoj policiji na brzoj intervenciji i vratili se po suprugu i majku.

"Nažalost, nije poznato da li je žena morala na zadnje sedište ili je ovaj put, za svaki slučaj, sela na suvozačevo mesto i tamo ostala do kraja putovanja do Norveške", napisala je šaljivo policija.

Povezane vesti

 • Korisnik: dzudza basadzija
  23/10/2020 - 12:22
  PROSTIJE NIJE MOGLO DA BUDE!?OTAC I SIN SU,ZBOG PAZNJE PREMA USNULOJ ZENI,BEZ BUKE,ILI SA STO MANJE,NAPUSTILI VOZILO.USNULA ZENA JE OSTALA U KOLIMA.PROBUDILO JU JE NE KLACKANJE,LJUSKANJE KOLA.TO NIJE NISTA RETKO.IZASLA JE IZ KOLA,I OTISLA U WC.NIJE RETKO DA SU MUSKI I ZENSKI PROSTORNO,DOSTA ODVOJENI.OPET,ZANESENI PRICOM,OTAC I SIN NE PROVERAVAJU ZADNJE SEDISTE,I KRECU...JESTE DA JE NEOBICNO.NIJE SMESNO,ALI IZAZIVA SMEH.SRECOM,BRZO JE SVE RESENO...NISTA NIJE NEMOGUCE!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi