PUĆI ĆE VAM SRCE! Pas Leja se zatrčala ka moru i počela da laje iz sve snage! Vlasnik je prišao i zatekao tužan prizor, a onda se dogodila magija! (VIDEO)

Jednog lepog dana, Rič iz Velsa je sa svojim psom Lejlom odlučio da ode na pecanje na lokalnu obalu.

Pas spasava delfina
Pas spasava delfina, Foto: printskrin

* Pas Leja je potrčala ka moru i lajala sve dok njen vlasnik nije došao

* Na obali je bila mala beba delfina

* Njen vlasnik Rič ju je spasao i vratio u more 

Vreme je bilo predivno, a more božanstveno. Rič je zastao da napravi par fotografija. Lejla je nešto primetila i počela da trči ka moru.
Rič u prvo vreme nije obraćao pažnju, ali kako je Lejla bila sve glasnija Rič je odlučio da pogleda o čemu se radi. Mislio je da je u pitanju neka riba. Lejla je vapila za pomoć i stajala pored neke životinje.

Zbunjena ptica je uletela u kuću gde je dočekao pas, a njegova reakcija će vas ODUŠEVITI (VIDEO)

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 04.08.2019. 17:25 Trenutak jedan pas spasava pticu koja je uletela u njegov dom i nije mogla da nađe izlaz zabeležen je na video snimku koji je ubrzo oduševio brojne ljude. Pas, Foto: screenshoot/Youtube Dženifer Aleberg snimila je Gasa, mešanca labradora i pirinejskog ovčara kako spasava pticu.

Rič je video da nije riba već nešto veće, pomislio je da je ajkula, ali ne. Pomoć je zapravo trebala malom delfinu, koji se nasukao na obalu. Rič je vratio delfina u more i on je bio spasen. Lejla se smirila, nakon obavljenog dobrog posla. Ostali su još sat vremena da budu sigurni da ga talasi neće vratiti nazad. 

 

 BONUS VIDEO: Mala maca Marina pronašla je svoj dom

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Smesko
  14/08/2019 - 19:49
  Wooooow ! Ugledajte se NELJUDI !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi