PRIZOR KAKAV SE NE VIĐA Džinovsko morsko stvorenje prišlo roniocu bez straha, a ispod oka mu je zasijalo OVO! Mora da je mnogo bolelo! (VIDEO)

Sirotan tražio pomoć

Džinovska raža
Džinovska raža, Foto: Youtube Printscreen

*Raža krenula u susret roniocima

*Okrenula im stomak, što je prava retkost

*Onda su shvatili da traži pomoć

 

Morske životinje ne druže se tako često sa ljudima. Redak primer je jedna džinovska raža u Australiji, koja je snimljena kako prilazi roniocima tražeći od njih pomoć.

Snimci prikazuju ražu koju su meštani nazvali "Pegica" (Freckles) kako se približila grupi ronilaca u zalivu Ningalu na zapadu Australije, pokazujući im da ispod oka ima zabodenu ribarsku kuku.

Jedan od ronilaca uklonio je kuku nakon nekoliko pokušaja, a snimci neobičnog susreta postali su viralni na društvenim mrežama.

SNIMAK IZ DRONA! Zabeležen NAJREĐI prirodni fenomen, horda konja tračala u krug, pa napravili DŽINOVSKI TORNADO! (VIDEO)

- Bili smo zaista srećni da vidimo džinovsku ražu, i najpre smo par puta ronili pod vodom kako bismo provedeli par trenutaka s njom - rekao je fotograf Monti Hal.

- Međutim, posle nekoliko minuta smo primetili da ima riblju kuku zakačenu ispod desnog oka, a ona sama je nekoliko puta okretala stomak ka vođi grupe Džejku - dodao je i objasnio da je retkost da morska stvorenja okreću svoj najosetljiviji deo tela ka drugima.

GRDOSIJA OD 2,5 METARA! Andrija ulovio SAMA ZA ISTORIJU! Borba je trajala oko pola sata, trojica ga izvlačila! (VIDEO)

- To nije bila moja mašta, ona se nanovo vraćala, okretala i zastajala u vodi, i očigledno tražila je neku pomoć - ispričao je Hal.

Ronilac je na kraju dobio neka klješta i izvadio kuku.

- Džejk je dobio nekoliko klješta, i napravio je nekoliko pokušaja, a raža se svaki put okretala kako bi mu dopustila da joj priđe, rana je očigledno bila bolna. Konačno, uspeo je da izvadi kuku, a raža se smestila na dno mora i ostala s nama još malo - ispričao je fotograf.

FOTOGRAFIJA IZ CRNE GORE KOJA CEPA SRCE Dečak sedi kraj puta i plače. Razlog mnogi razumeju, iskrenijih suza od ovih nema (FOTO)

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi