Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Sigurni ste u svoje emocije prema partneru sa kojim ste konačno kreirali jaku lepu atmosferu. Uskoro ćete imati ozbiljnije planove za zajedničku budućnost i život.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema. Dobro se osećate i u sebi nosite mnogo pozitivne energije! Unosite dobro raspoloženje gde god da se pojavite i predstavljate pravo osveženje!

BIK

LJUBAV: Rešili ste da uđete u novu emotivnu vezu samo kako biste malo manje mislili na starog partnera koji vam još nedostaje. Moguće je da ćete kasnije shvatiti da ste pogrešili.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Potrebno je da nađete više vremena kako biste se na pravi način organizovali i svaki dan izdvojili vreme koje je neophodno da imate za sebe.

Pročitajte još:

 

BLIZANCI

LJUBAV: Osećate se nekako usamljeno iako imate emotivnog partnera. Moguće je da nemate pravu osobu pored sebe. Imate utisak da je dosta toga na ovom polju protiv vas.

ZDRAVLJE: Skloni ste negativnim mislima. Današnji dan vam nije povoljan i skloni ste raznim zdravstvenim problemima od kojih su mnogi problemi na nervnoj bazi, psihosomatski.

RAK

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba sa kojom se poznajete već duži vremenski period i konačno ste se ohrabrili da joj priđete. Možete da očekujete lepa dešavanja na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem danas. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na svim poljima. Osećate se sasvim dobro i supeli ste da rešite neke probleme od ranije.

LAV

LJUBAV: Ne biste trebali da imate sumnje kada je u pitanju vaš partner. Veran vam je i iskreno vas voli, što vam je već nekoliko puta i dokazao. Očekuje vas dobar zajednički dan.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Posvetite se sebi danas. Posetite kiropraktičara, posetite studio za jogu ili se okrenite nekom drugom vidu opuštanja.

DEVICA

POSAO: Ukoliko sarađujete sa inostranstvom možete da očekujete veoma povoljan dan za ostvarenje veće zarade. Dolazite do značajnog poboljšanja na polju finansija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i ne biste trebali da očekujete nove probleme na ovom polju. Pred vama je dobar dan dsa razmislite o tome koje navike biste mogli da menjate i korigujete.

VAGA

POSAO: Finansijska situacija vam je sasvim stabilna i zadovoljni ste stanjem na poslu. Nemate veće brige i probleme. Možete da očekujete da će vam danas biti generalno povoljan dan.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas danas. Mogli biste da imate probleme sa upalama i infekcijama. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete dosta sreće kojim god poslom da se bavite, a pogotovo ako je u pitanju rad na sceni. Imate priliku da pokažete svoje talente i da budete prihvaćeni!

LJUBAV: Ukoliko imate partnera, možete da se nadate lepom i romantičnom danu koji ćete zajedno provesti. Pred vama je generalno povoljna faza za stabilizaciju na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za vas i ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i poboljšanju na ovom planu.

 

STRELAC

POSAO: Očekuje vas veoma zanimljiv dan na poslovnom planu jer ćete imati priliku da naučite neke nove stvari. Potrudite se da date sve od sene kako biste uspeli da napredujete u smislu znanja.

ZDRAVLJE: Sledi vam rešenje nekog problema. Možete da očekujete da će vam naredni period biti povoljan za neku manju intervenciju ili za oporavak nakon iste.

JARAC

LJUBAV: Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo koje vas kasnije vodi do značajne veze. Spremni ste da se prepustite svojim osećanjima i da uživate u ljubavi.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak jer možete veoma lako imati probleme sa kardiovaskularnim sistemom. Posavetujte se sa lekarom ako primetite nepravilnosti.

VODOLIJA

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u svoje poslovne saradnike što vam stvara veliko otežanje na svim poljima. Moguće je da je neophodno da poradite na boljoj komunikaciji.

LJUBAV: Moguće je da vam partner prenosi svoju negativnu energiju i da niste dobro raspoloženi sve vreme kada ste sa njim. Na neki način vam prija kada ste udaljeni.

RIBE

POSAO: Preopterećeni ste velikim brojem obaveza i potrebna vam je nečija pomoć kako biste sve uspeli da postignete. Moguće je da ćete danas dobiti prijateljsku ruku.

ZDRAVLJE: Težak je period za vas pa možete da očekujete da ćete imati neke nove zdravstvene probleme i komplikacije. Potrudite se da uradite ono što je do vas i svakako posetite lekara.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija