SAMO ISPROBAVAO NOVE UKUSE? Znaju ga po kulinarskim emisijama: Uhapšen kuvar, javnost šokirana onim što je policija pronašla u njegovoj kuhinji

Opisao sebe kao "konsultanta u oblasti agro-hrane kuhinje trećeg milenijuma"

Šef, kuvar, kuvanje, kuhinja
kuhinja, Foto: EPA-EFE/ZOLTAN BALOGH

Sicilijanski kuvar (50) je uhapšen zbog sumnje da je prodavao drogu, nakon što je policija pronašla kanabis u njegovom domu, prenose italijanski mediji.

Karmelo Kjaramonte je posedovao dve velike stabiljke marihuane i kilogram indijske konoplje, navodi policija. Vino sa ukusom kanabisa, masline, kafa i tuna su takođe zaplenjeni iz njegovog doma u Katanji, na istoku Sicilije.

Kuvar je navodno rekao policajcima da je samo "isprobavao nove ukuse".

Kjaramonte je opisao sebe kao "konsultanta u oblasti agro-hrane kuhinje trećeg milenijuma", prenosi italijanski list La Sićilja.

Ispred crkve pronađeno telo muškarca, kada su shvatili kako je umro smučio im se život!

AUTOR: Index; D.K. DATUM I VREME: 28.09.2019. 10:21 Istorija je prepuna priča o strašnim i mučnim smrtima, ali od svih načina za okončanje života, malo ih je užasnijih od slučaja dokumentovanog na nedavno otkrivenom kosturu.

Kuvar, koji živi u selu Trekastanji u podnožju Etne, pušten je na slobodu i čeka suđenje.

Poznat kao poznavalac sicilijanske kuhinje, Kjaramonte radi kao kuvar u restoranu hotela Katan Palas u Katanji. Kako je istaknuto na njegovom vebsajtu, Kjaramonte kuva po "ukusu mediteranskih naroda", koristeći "aromatične nijanse".

NJEGOVA ISPOVEST JE POSTALA HIT! "Kako da oprostim svojoj ženi što me je varala sa mojim šefom, sa kolegom i našim komšijom?"

Vodio je emisije "Nemoralni recepti" i "Hrana za afrodizijake", prenosi italijanski list.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi