Policija, Uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija, Uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

* Marija del Karmen Merino Gomez (61) čami u zatvoru nakon hapšenja

* To je posledica jezivog otkrića u stanu u Kastro Urdialesu, u severnoj Španiji

* Policija je završila potragu za telom Hesusa Marija Barande na vrhu deponije

Policija je javila da na glavi nema ljudskog tkiva jer je bila prokuvana. Osumnjičena je u utorak zadržana u pritvoru zbog istrage koja je u toku.

Najčešći uzroci agresivnog ponašanja kućnog ljubimca! Evo kako ih možete uočiti i izbeći opasnosti

AUTOR: J. N. DATUM I VREME: 04.10.2019. 09:41 Oko 800.000 ljudi godišnje potraži medicinsku pomoć zbog ujeda pasa, a više od polovine njih su deca. Foto: Shutterstock Pojedinim rasama agresija je urođena, ali ako se one na vreme socijalizuju, štitiće svoju porodicu samo kada je to neophodno.

Istražitelji koji ispituju smrt penzionisanog španskog bankarskog radnika - čija je trula glava pronađena u kutiji - sumnjaju da je on ubijen a njegova glava prokuvana pre nego što je umotana u aluminijumsku foliju.

Marija del Karmen Merino Gomez (61) uhapšena je nakon jezivog otkrića u stanu u gradu Kastro Urdiales na severu Španije.

Pročitajte još:

Danas je javljeno da je policija završila potragu za telom Hesusa Marija Barande pored kontejnera u letovalištu, nakon što je čistačica osumnjičene rekla službenicima da ju je osumnjičena zamolila da joj pomogne u izbacivanju nekih teških crnih kesa.

Marija del Karmen navodno je rekla prijateljici da je kutiju dala u aprilu - koja ju je otvorila prošlog vikenda zbog lošeg mirisa koji je dolazio iz nje - da sadrži seksi igračke i da nije želela da ih policija pronađe nakon što su rekli da će krenuti u pretragu njene kuće.

Mrtvog čoveka su identifikovali pomoću zuba. Kaže se da na glavi nema ljudskog tkiva jer je bilo skuvano i umotano u foliju kako bi prikrilo miris. Osumnjičena je u utorak zadržana u pritvoru zbog istrage koja je u toku. Insistirala je na tome da je njen partner samo nestao.

Mislili da ih niko ne vidi, pa se dohvatili! Par imao žestok se*s nasred ulice! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 21:46 Fotografije postale hit na društvenim mrežama. Foto: Printscreen/Google street view Guglov Strit Vju automobil uhvatio je jedan par u vrlo kompromitujućem položaju. Korisnik Gugl Mapsa pretraživao je lokaciju i nadao se da će videti neke životinje, ipak, ugledao je par koji je imao seks.

Reporter hronike na španskom TV programu "Espeho Publico" tvrdi je da je Marija del Karmen rekla službenicima nakon što je njen prijatelj otkrio Hesusovu trulu glavu i alarmirao policiju, da je neko ostavio kutiju na njenom pragu, a ona ju je "čuvala jer je to bilo jedino sećanje na njega".

OGLAS KOJI MASOVNO KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA Htela je da proda čizme preko interneta, a sad joj se smeje ceo region: Donji deo slike otkriva BLAM ŽIVOTA! (FOTO)

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!