Kosovo, plakati
Tanjug/ Filip Krainčanić
Kosovo, plakati

Tanjug/ Filip Krainčanić

Foto: Tanjug/ Filip Krainčanić

Kandidature su prethodnih dana najavili predsednik Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji i Aljbin Kurti ispred Samoopredeljenja i DSK-a, a predizbornu koaliciju sklopile Socijaldemokratska inicijativa i Alijansa za budućnost Kosova, čiji će kandidat za premijera biti Fatmir Ljimaj.

Predsednik DPK Kadri Veselji, odmah po raspustanju kosovske skupštine, izjavio je da su izbori neizbežni i najavio kandidaturu za premijera, prenosi RTS. To je uradio i predsednik Samoopredeljenja Aljbin Kurti, koji je po raspuštanju parlamenta naveo da ima puno toga da se uradi.

Rafal povlačenja priznanja Kosova, ova zemlja je SLEDEĆA!

AUTOR: Espreso; D.K. DATUM I VREME: 22.08.2019. 11:21 Nastavlja se sa praksom povlačenja priznanja tzv. Republike Kosovo. Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Foto: Alo/ Vesna Lalić Prema nekim procenama, svoj pečat na "državnost" tzv.

PONEDELJAK 26. AVGUST JE DAN D! Hašim Tači stavlja potpis koji će promeniti sve!

Velikom većinom poslanici kosovskog parlamenta glasali su za raspuštanje aktuelnog saziva skupštine, čime je otvoren put za raspisivanje vanrednih izbora. Kako se navodi, mogući datumi su 22. ili 29. septembar, ali je najverovatniji 6. oktobar.

ALBANCI PUŠTAJU HARADINAJA NIZ VODU Ključni ljudi OVK ga izdali, odgovaraće za zločine nad Srbima u Žutoj kući i na Košarama?!

BOMBA U PRIŠTINI! On će biti novi premijer Kosova?! Haradinajeva ostavka uzdrmala lažnu državu, a sada je stigla NOVA POTVRDA!

"ZAKLEO SAM SE NA GROBU SVOGA OCA" Ovaj Albanac je jedini danas glasao PROTIV, šokiraćete se kada vidite ZAŠTO!

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!