Hašim Tači
EPA/ARMEND NIMANI
Hašim Tači

EPA/ARMEND NIMANI

Hašim Tači, Foto: EPA/ARMEND NIMANI

Očekuje se da će predsednik Kosova Hašim Tači u ponedeljak 26. avgusta raspisati vanredne parlamentarne izbore, a datum za njihovo održavanje je 6. oktobar, piše Indeksonline pozivajući se na izvore unutar Predsedništva.

“Sada je u interesu građana Kosova da, nakon demokratskog izbornog procesa, što pre imamo funkcionalnu i odgovornu vladu koja će se suočiti sa izazovima koji su pred nama kao država i društvo. U okviru svojih ustavnih i zakonskih ovlašćenja i u potpunosti u skladu sa današnjom odlukom Skupštine, uskoro ću doneti odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora u Republici Kosovo “, saopštio je ranije Tači.

Pročitajte još:

 

Poslanici Skupštine Kosova juče su izglasali raspuštanje šestog saziva parlamenta sa 89 glasova za, jednim protiv i dva uzdržana.

On ima svoju tarifu, ku*va je neopevana, rođen je pijan i nema mu spasa. Ma je*o mu pas mater!

AUTOR: Alo!/J.Đ. DATUM I VREME: 22.08.2019. 21:10 Kad se posvađaju Velja, Šešelj i Zavetnica, sve pršti... Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Dejan Briza Lider Nove Srbije Velimir Ilić osuo je paljbu po šefu radikala Vojislavu Šešelju, tvrdeći da sve radi za pare i da SRS treba hitno zabraniti.

 

DA LI ĆE IZBORI NA KOSOVU PROMENITI ODNOS PRIŠTINE PREMA BEOGRADU?

 

 

Bonus video

Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Komentari (1)

Razuman Srbin

23.08.2019 11:54

Dok god ne shvate da su pokrajina u okviru Republike Srbije, nijedni izbori im nece pomoci. Moraju da se suoce sa odgovornoscu za zlocine, inace ce uvek biti problematicni za ceo Balkan i Evropu, bas kao Hrvati.