Time Kadrijaj i Ramuš Haradinaj
facebook.com
Time Kadrijaj i Ramuš Haradinaj

facebook.com

Time Kadrijaj i Ramuš Haradinaj, Foto: facebook.com

Vršilac dužnosti premijera Kosova Ramuš Haradinaj poručio je predstavnicima političkih stranaka iz opštine Medveđa da Albanci treba da izađu na lokalne izbore.

HAOS NA PRELAZU PREMA KOSOVU! Srpski carinici zaustavili "porše", nisu mogli da veruju ko je za volanom! Sve službe ALARMIRANE!

- Složili smo se da svi Albanci sa pravom glasa u ovoj opštini treba da ispune svoju građansku obavezu i glasaju za najbolje kandidate - rekao je Haradinaj na sastanku sa predstavnicima političkih stranaka iz Medveđe, iz stranke Alternativa za promenu, Demokratske stranke i Partije demokratske akcije.

U saopštenju iz kabineta premijera u ostavci su razgovarali o situaciji u regionu i da je Haradinaj izrazio posvećenost i podršku albanskoj zajednici u toj opštini da ostvari svoja prava i osigura opstanak u tim sredinama.

SRBI NA NOGAMA! AMERIKANCI NAŠLI NAČIN Lažna država Kosovo ulazi u NATO!

Ramuš Haradinaj

facebook

Ramuš Haradinaj , Foto: facebook

- Procenjujući trenutnu situaciju, opština Medveđa će održati opštinske izbore ove nedelje, a na sastanku je istaknuta potreba da albanska zajednica bude jedinstvena i da pronađe oblike i načine adekvatne interakcije i zastupljenosti u ovim telima - rekao je Haradinaj, a prenosi njegov kabinet.

BOŽOVIĆ PONOVO SASLUŠANA U PRIŠTINI Ispitivana treći put kao svedok ubistva Olivera Ivanovića

U saopštenju piše da "srpska država nastavlja da diskriminiše Albance u regionu brišući ih sa svojih biračkih spiskova i adresa u svojim naseljima, kako bi im uskratila pravo glasa i sprečila ih da budu predstavljeni na opštinskom nivou".

ALBANSKI TERORISTI PRIPREMALI SAMOUBILAČKE NAPADE NA KOSOVSKE SRBE! Meta pravoslavna crkva u Mitrovici, diskoteka u Gračanici...

ODBROJAVAJU SITNO! Amerikanci u ofanzivi zbog Kosova, tri specijalca iz Vašingtona ove nedelje poslata da obave prljav posao, a cilj je više nego podmukao!

DETALJI ĆE SUTRA BITI POZNATI Hoće li Srpska lista izaći na kosovske izbore? Stav predsednika Srbije dobro poznat

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!