Merdare
printscreen
Merdare

printscreen

Foto: printscreen

 

* Zaustavljen Porše '''911 Carrera 4 GTS'' na administrativnom punktu Merdare

* Odmah identifikovano lice albanske nacionalnosti

* Srpski carinici alarmirali sve službe

 

Carinici su na administrativnom punktu Merdare zaustavili i zadržali skupoceni Porše '''911 Carrera 4 GTS'' koji nije bio registrovan, niti prijavljen.

KO JE ALJBIN KURTI? Kandidat za premijera lažne države Kosovo ima jezivu prošlost! Srbi ne mogu da ga smisle!

Porše nemačkih registarskih oznaka, čija je vrednost procenjena na iznos od gotovo 12 miliona dinara, pojavio se 3. septembra u popodnevnim satima na administrativnom punktu iz pravca AP KiM, saopšteno je iz Uprave carina.

Albanci uveli nove mere protiv naše zemlje! Predsednik Vučić na udaru!

AUTOR: Alo/Tanjug DATUM I VREME: 03.09.2019. 17:16 - 03.09.2019. 18:22 Priština beži od dijaloga. Aleksandar Vučić, Foto: EPA * Priština je uvela nove mere protiv Srbije * Srpskim političarima biće zabranjen ulaz na Kosovo * Zabrana ulaska i predsedniku Vučiću Osvrćući se na mogućnost posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zimberaj je istakao da ova odluka važi za bilo kojeg političara koji nije sa Kosova.

Naime, 48-godišnji vozač albanske nacionalnosti sa prebivalištem u Nemačkoj uputio se ka toj zemlji vozeći neregistrovani automobil stranog porekla, koji prethodno nije prijavio prilikom ulaska u Srbiju.

UDARNA VEST U SVIM PRIŠTINSKIM MEDIJIMA! Haradinaj je upravo sam sebi potpisao smrtnu presudu!

Pregledom dokumentacije-saobraćajne dozvole, utvrđeno je da Porše ''911 Carrera 4 GTS'' nije registrovan, što znači da je morao biti prijavljen i stavljen pod carinski nadzor, što vozač nije učinio.

Đukanović najnovijom izjavom izazvao zemljotres u Crnoj Gori! Stao na stranu Srbije i Rusije! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 21:26 Crnogorski predsednik iznenadio javnost.

Na pitanje carinika zbog čega nije prijavio vozilo kada nije registrovano, vozač je rekao da se radi o automobilu njegovog sina za koji nije ni znao da nije registrovan, kao ni da u tom slučaju treba da ga prijavi.

Prekršajni sud je u skraćenom postupku, koji se primenjuje kada je reč o stranim državljanima i osobama sa prebivalištem u inostranstvu, doneo odluku da vozača kazni novčanom kaznom u iznosu od 100.000 dinara i zaštitnom merom trajnog oduzimanja neprijavljene robe.

Luksuzni auto bi se uskoro mogao naći na nekoj od javnih licitacija koje organizuje Uprava carina.

 

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (3)

Ahsgsg

05.09.2019 20:23

I ko je bio za volanom klošari? Sve vam jebem

Тања +

06.09.2019 09:22

и ко би за воланом?

nezvanicni.distributer

07.09.2019 08:13

pusite ga bre