Kosovska policija
AP/Bojan Slavković
Kosovska policija

AP/Bojan Slavković

Kosovska policija, Foto: AP/Bojan Slavković

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u pucnjavi koja se dogodila danas u Prištini, prenose prištinski mediji i dodaju da se radi o porodičnoj tragediji. Pucnjava se dogodila oko 16 sati, a do spora je došlo zbog imovine.

ZAPREĆENO SRBIJI! Haradinaj rešen u zlokobnim namerama - Ako ne pristanete na priznanje, sledi vam pakao!

Lažna država Kosovo ulazi u NATO!

AUTOR: Alo/Novosti/V.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 00:24 Gaze preko svih regionalnih sporazuma. Vojska Kosova, Foto: AP/Visar Kryieziu SAD i Albanija pokušavaju da uprkos regionalnim sporazumima tzv. vojsku Kosova uključe u vežbu "Američko-jadranske povelje", koja se održava od 21. do 24. oktobra u Albaniji, pišu danas "Večernje novosti". AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 03.09.2019.

Prema rečima svedoka, tokom pucnjave korišćeni su kalšnjikovi, dve osobe koje su učestvovale u sukobu stare su oko 30 godina. Među povređenima je i osoba koja je pokušala da smiri situaciju.

Meta pravoslavna crkva u Mitrovici, diskoteka u Gračanici...

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 22:23 Zastrašujući detalji. Albanci, Foto: printskrin Osnovni sud u Prištini proglasio je krivim šestoro optuženih za planiranje terorističkih napada na Kfor, srpske pravoslavne crkve, kao i diskoteke na KiM, i osudio ih na ukupnu kaznu od 25 godina i devet meseci zatvora.

VAN SEBE OD STRAHA Ispovest srpskog dečaka iz bolesničke postelje nakon što su ga izboli Albanci: Nikad neću zaboraviti!

SRBI NA NOGAMA! AMERIKANCI NAŠLI NAČIN Lažna država Kosovo ulazi u NATO!

HAOS NA PRELAZU PREMA KOSOVU! Srpski carinici zaustavili "porše", nisu mogli da veruju ko je za volanom! Sve službe ALARMIRANE!

 

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!