Rada Trajković
printscreen
Rada Trajković

printscreen

Foto: Printscreen

Zeka je reagovao je na izjavu Trajkovićeve, koja je danas u izjavi za Kosovo Onlajn rekla, povodom slučaja pokojnog Astrita Deharija koji je umro u zatvoru u Prizrenu, da taj slučaj pokazuje da postoji sumnja na institucionalnu umešanost u ubistvo određenih ljudi.

U svom postu na Fejsbuku, Zeka je rekao da je veliko čudo da Trajkovićeva bude veći patriota i razumnija od kosovskih političara.

"Citiram izjavu srpske političarke koja kaže: "Sulj Hodža mora preuzeti odgovornost za slučaj Astrita Deharija!" Veliko je čudo da Rada bude veći patriota i razumnija od albanskih političara. Ne samo Sulja, već i Aleksandar Ljumezi sa svojom kompanijom. Kada bi ovaj narod imao minimum političke, nacionalne i iznad svega državne svesti, izašao bi na ulice sve dok bi ovi i mnogi drugi bili uhapšeni”, poručio je Zeka.

VELIKI SASTANAK U PRIŠTINI! Vjosa otišla u ambasadu, stigle su nove instrukcije, glavna tema - Beograd!

TRN U OKU PRIŠTINI! Napali predsednika Vučića! Na naslovnoj strani albanskih medija pojavila se skandalozna objava! (FOTO)

POHITAO ČIM PRE KOD EDIJA RAME U TIRANU Čim je stigao odmah opleo po Srbiji i otkrio velike planove za "Kosovo"

Trajković je u izjavi za Kosovo Onlajn istakla ranije danas da je istragu pomenute smrti u zatvoru vodio sudija Sulj Hodža i dodala da odgovornost u vezi istrage i što se tiče podizanja optužnice i uopšte rada na tom slučaju uvek snose ljudi koji su deo institucija.

Čeka nas nikad čudnija zima! U januaru najgore, divljaće oluje, a poplave će napraviti haos!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 09:15 Meteorološki servis "AccuWeather" objavio je na svojim stranicama dugoročnu prognozu za nadolazeću zimu.

U tom kontekstu tužilac Sulj Hodža, koji je bio jedan od odgovorih u lancu institucionalne veze sa tim slučajem, svakako će snositi odgovornost, rekla je Trajković.

Bonus video

Boba Živojinović dužan Palmi