Aljbin Kurti
AP
Aljbin Kurti

AP

Aljbin Kurti, Foto: AP

Kandidati za premijera Pokreta Samoopredeljenje i Demokratskog savez Kosova, dve vodeće stranke nakon vanrednih parlamentarnih izbora, Aljbin Kurti i Vjosa Osmani, razgovarali su danas o izazovima koji čekaju novu vladu.

TRN U OKU PRIŠTINI! Napali predsednika Vučića! Na naslovnoj strani albanskih medija pojavila se skandalozna objava! (FOTO)

Aljbin Kurti

AP

Aljbin Kurti, Foto: AP

Informaciju o susretu na svom fejsbuk profilu je postavio Kurti, ne navodeći, međutim, da li su postigli bilo kakav konkretan dogovor.

"Sa Vjosom sam razgovarao danas o formiranju nove vlade i izazovima koji predstoje. Kosovo će izaći iz krize i napredovati. Naša saradnja je naša obaveza. Dobre namere i dobra dela naša su odgovornost prema građanima Republike i institucijama države", napisao je Kurti.

Samoopredeljenje i DSK su dve vodeće partije, prema prelminarnim rezultatima vanrednih parlamentarnih izbora od 6. oktobra koje je do sada saopštio CIK. Zvanični rezultati još nisu saopšteni.

KURTI JE POLITIČAR EKSTREMA I OPASNOST ZA ČITAV REGION Srbima se na Kosovu ne piše dobro! Sve je već isplanirao! Kristalna noć može da počne!

BONUS VIDEO: Muamer Zukorlić odgovarao na provokativna pitanja naše novinarke