Priština, Albanci, Kosovo
Tanjug
Priština, Albanci, Kosovo

Tanjug

Foto: Tanjug

Petrović kaže da su grafite ispisane na zidu seoskog Doma kulture, u sklopu koga se nalazi i zgrada tamošnje osnovne škole, uočili jutros po dolasku na posao.

“Jutros, kada smo došli na posao u 7 i 30, videli smo da su na zidu Doma kulture ispisani grafiti sa nazivom Oslobodilačke vojske Kosova (OVK). Slučaj sam najpre prijavio Privremenom organu Opštine Obilić, kontaktirao kosovsku policiju i prijavio KFOR-u”, kaže direktor Petrović.

TRN U OKU PRIŠTINI! Napali predsednika Vučića! Na naslovnoj strani albanskih medija pojavila se skandalozna objava! (FOTO)

"OVO NE SMEMO DOZVOLITI" Kurti se osilio! Pomenuo Vučićev plan, a onda izustio Tačijevo ime! Trese se Priština zbog njegovih reči!

On je naveo da su vandali oštetili i dečije igralište koje se nalazi u sklopu Doma kulture, te da su iščupali i polomili metalne delove ljuljaški.

“Sve ovo je uznemirilo i decu i meštane Babinog Mosta, ali mi nastavu u školi nismo prekidali, smirili smo učenike i nastavljamo da radimo kao da se ništa nije dogodilo”, rekao je Petrović.

Čeka nas nikad čudnija zima! U januaru najgore, divljaće oluje, a poplave će napraviti haos!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 09:15 Meteorološki servis "AccuWeather" objavio je na svojim stranicama dugoročnu prognozu za nadolazeću zimu.

Nekada etnički čisto srpsko selo Babin Most kod Obilića broji 150 srpskih i 50 albanskih domaćinstava.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Komentari (1)

Огњен

30.10.2019 13:11

Иако су графити исписани током ноћи, ужас је почео тек у 7:30