Slobodan Petrović
Printscreen youtube

Bivši poslanik Skupštine Kosova i lider Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović na obrazcu prijave imovine koji je podneo Agenciji za borbu protiv korupcije Kosova, pored položaja poslanika i plate poslanika, prijavio je još i položaj koji ima u Pošti i telekomunikacijama Kosova (PTK) gde prima platu iz budžeta ove državne institucije Kosova, piše, pod naslovom ekskluzivno, Kosova.info

Kako dalje navodi ta agencija, Petrovićevi ukupni godišnji prihodi koje prima iz kosovskog budžeta u PTK-u su 9.566 evra, a godišnji prihodi kao poslanika 20.730 evra.

Nasilnik Slobodan Petrović udara i pljuje predstavnika Srpske liste Milana Kostića!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 20.03.2019. 16:37 Kamera zabeležila trenutak kada Petrović fizički nasrće na Kostića, udarajući ga mobilnim telefonom po glavi! Kosovo, Foto: Printscreen Pojavio se snimak incidenta u centru Prištine između istaknutog člana Srpske Liste Milana Kostića i predsednika Samostalne liberalne stranke Slobodana Petrovića koji se dogodio danas oko 10 časova.

 

Iako je i sam Slobodan Petrović u više navrata izjavljivao da su njegova stranka i on posvećeni poslovima za kosovske Srbe, čini se da su te izjave bile bili samo političke floskule i neiskrene, piše dalje portal Kosova.info i ističe da je zadržavanje dve pozicije sa dvostrukim platama iz kosovskog budžeta neopravdano i opasna poruka koju šalje srpskom stanovništvu na Kosovu.

 

Slučajevi poput Slobodana Petrovića moraju biti ozbiljno shvaćeni od strane kosovskih institucija da bi se borile protiv ove negativne pojave, napominje Kosova.info dodajući da građani Kosova, bez obzira na nacionalnu pripadnost, imaju jednaka prava iz radnog odnosa prema postojećim zakonima.

Paradoksalno je, kažu dalje, da Petrović kao deo zakonodavne institucije (poslanik), a još više kao lider srpske političke stranke koristi političku moć za lični interes i da sebi obezbedi dve plate iz kosovskog budžeta.

Kosova.info na kraju kaže da institucije pravde treba da se bave tim pojavama i privedu pravdi ljude koji koriste moć da bi se obogatili na štetu kosovskog budžeta.

CIA PRATI DAČIĆA! Najstrašniji plan nakon bombardovanja! Amerikanci nam svima potpisali smrtnu presudu!

HAOS NA KOSOVU I METOHIJI Muškarac ubacio nepoznati predmet u vodovod! Sumnja se na zarazu! Cela Kamenica bez pijaće vode

UZBUNA U KASARNAMA KFORA! Vojnici se spremaju za pokret, trupe kreću ka severu Kosova!

BONUS VIDEO:Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!