Voda, čaša vode, bokal, voda za piće
Shutterstock
Voda, čaša vode, bokal, voda za piće

Shutterstock

* Kosovska policija uhapsila muškarca

* Kontaminirao pijaću vodu

* U vodovod ubacio nepoznati predmet

Kosovska policija saopštila je danas da je uhapsila osobu koja se sumnjiči da je kontaminirala pijaću vodu u Kamenici, piše prištinska Koha, preneo je portal Kosovo onlajn.

Osumnjičenom je, navodi se, dređen pritvor do 48 sati.

Vojnici se spremaju za pokret, trupe kreću ka severu Kosova!

AUTOR: Agencije; D.K. DATUM I VREME: 28.08.2019. 22:04 KFOR je najavio nastavak izvođenja uobičajenih vežbi i pokreta trupa kako bi bili spremni da garantuju bezbednost svim građanima na Kosovu. Kfor, Foto: Privatna arhiva "U narednim danima biće nekih pokreta trupa KFORA u različitim delovima Kosova", navodi se u tekstu koji je objavljen u fejsbuk nalogu KFOR-a, prenose mediji.

 

U policijskom saopštenju se navodi da je uhapšeni slučajno kontaminirao vodu nekim alatom koji koristi za rad na svojoj farmi.

 

Tužilaštvo sprovodi dalju istragu, a zbog zagađenja, stanovnici Kamenice ostaće bez pijaće vode narednih nekoliko dana.

"Nakon dobijanja informacija, kosovska policija je pozvala nadležne opštinske službe koje su uzele uzorke vode, a analizom je utvrđeno da voda nije za piće. Iz tog razloga, odlučeno je da se zaustavi jedna od pumpi koja snabdeva grad Kamenicu vodom", navodi se u saopštenju.

OVO JE NEZABELEŽENO! Hidrometeorološki zavod Kosova izdao saopštenje! U naredna 2 dana ljude čeka pakao!

POJAVIO SE NA RTS-U I OTKRIO VELIKI ZLOČIN Neće više trpeti Haradinajeve šamare! Sve

LOŠI DANI ZA SRBE IZ ŠTRPCA Albanska uzurpatorska vlast na Kosovu sprema novi pogrom, ali na daleko perfidniji način od onog 2004. godine! se saznalo!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

 

 

Komentari (1)

dark

29.08.2019 12:52

ljudi pijte preciscenu vodu iz aparta sa filterima za preciscivanje vode. to je jeftinije nego flasirana voda i nece nas niko potrovati tako.