Aerodrom u Prištini
Youtube/Printscreen
Aerodrom u Prištini

Youtube/Printscreen

Aerodrom u Prištini, Foto: Youtube/Printscreen

Zaposleni u uslužnim delatnostima prištinskog aerodroma održali su i danas dvočasovni protest, nezadovoljni odnosom rukovodstva prema njihovim zahtevima. Deo zaposlenih u uslužnim delatnostima aerodroma za sutra je najavilo celodnevni protest.

STIGLO NAREĐENJE! Priština dobila NOVU ŠAMARČINU, a tiče se granice sa Srbijom!

25. avgusta je KRAJ!

AUTOR: Srpski telegraf/Alo.rs DATUM I VREME: 15.08.2019. 08:39 Dva meseca pred predsedničke izbore u Americi Udarna vest, Kosovo, Foto: Alo.rs * Tramp odredio krajnji rok * Rešenje Kosova je ključni adut pred američke izbore * Ovaj scenario uključuje podelu Kosova Američki predsednik Donald Tramp odredio 25.

Kako je javila RTV21, radnici ostaju čvrsto pri svojim zahtevima, koje su zaposleni okupljeni u Nezavisnom sindikatu saopštili 8. avgusta.

Aerodromski sindikat pozvao je menadžment da koordinira sa sindikatom radi ispunjavanja minimalnih zahteva kako bi se, kako se navodi, garantovala sigurnost i izbegao bilo kakav rizik po život i bezbednost putnika.

TRAMPOV ČOVEK LUPIO ŠAMAR PRIŠTINI Albanci poniženi kao nikad do sad, Zapad doneo KLJUČNU ODLUKU! Srbi slave veliku pobedu!

Priština

Tanjug/Sava Radovanović/Arhivska

Priština, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Radnici, koje zastupa Nezavisni sindikat, nezadovoljni su postupanjem uprave prema lošim uslovima rada nakon što 100 njih napustilo posao, a posebno onim koji utiču na njihovo zdravlje.

NIKAD GORA PROVOKACIJA ALBANACA Ono što su sad uradili sa zastavom lažne države ZGROZILO je Srbe na Kosovu! Policija radi na slučaju!

Još jedna zemlja POVUKLA PRIZNANJE Kosova!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 16.08.2019. 10:24 - 16.08.2019. 11:18 U ovom trenutku manje od 100 država priznaje nezavisnost takozvanog Kosova Ivica Dačić, Foto: printscreen * Petnaesta država povukla priznanje Kosova * Vest na RTS-u objavio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić * Informaciju o novom povlačenju priznanja Kosova prenele sve svetske agencije Šef srpske diplomatije Ivica Dačić najavio je danas da će sledeće sedmice saopštiti ime 15.

Oni su nezadovoljni i pravilima koja se odnose na korišćenje godišnjih odmora, razlikama u platama i toplim obrokom. Uprava aerodroma je saopštila je da će se letovi odvijati po planu, uprkos protestu, kao i da su zahtevi radnika nelegalni.

DA TI SRCE PUKNE OD TUGE! Oni žive na Kosovu, ima ih šestoro, okruženi su Albancima i nemaju ni majku ni oca!

Na srpskoj tvrđavi kod Novog Brda se vijori nešto STRAVIČNO! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.08.2019. 19:19 - 15.08.2019. 19:38 Kosovske centralne institucije istakle su kosovsku zastavu na srednjovekovnoj srpskoj tvrđavi u blizini Novog Brda. Šiptarska zastava na srpskoj svetinji, Foto: printskrin * Uz Crkvu Svetog Nikole istaknuta je albanska zastava * Kosovske vlasti nedavno su odobrile služenje katoličke mise na ostacima pravoslavne crkve Svetog Nikole u Novom Brdu * Ovo je nezapamćeni skandal Zastava se prema tvrdnji reportera vidi s okolnih puteva.

Osim radnika aerodroma u Prištini, protest nezadovljstva najavili su radnici zaposleni u telekomunikacijama, dok su zaposleni u KEK-u protest najavili za sutra.

ISPOVEST BIVŠEG RATNIKA ISIS-A KOJI ŽIVI NA KOSOVU Ubijali smo Srbe, nevernike i pse! Ono što je rekao o svom sinu još je crnje (FOTO)

JEDAN OD GLAVNIH LJUDI CIA IZNEO PLAN ZA KOSOVO Albanci će poludeti od besa, a ono što je rekao za Preševsku dolinu i Republiku Srpsku napravilo je PRAVU BURU u regionu!

NEMA JE VIŠE, SKINUTA JE! Srbi na nogama, slavlje na Kosovu! Albanci kipte od besa!

BONUS VIDEO: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom