STIGLO NAREĐENJE! Priština dobila NOVU ŠAMARČINU, a tiče se granice sa Srbijom!

Priština nije uspela da se odupre međunarodnom pritisku, tako da je ponovo počela da priznaje srpske pasoše, objavila je "Gazeta Blic", pozivajući se na neimenovane izvore.

Jarinje
Jarinje, Foto: Alo!

* Priština nije uspela da se odupre međunarodnom pritisku

* Ponovo su počeli da priznaju srpske pasoše

* Bilo je i pritisaka od strane predstavnika ''preševske doline'' koji nisu mogli da putuju na Kosovo sa srpskim pasošima

- Kosovo je ponovo počelo da priznaje srpske pasoše, to je rezultat međunarodnog pritiska. Pored toga, bilo je i pritisaka od strane predstavnika ''preševske doline'' koji nisu mogli da putuju na Kosovo sa srpskim pasošima - rekao je neimenovani izvor "Gazete Blic".

Albanci poniženi kao nikad do sad, Zapad doneo KLJUČNU ODLUKU! Srbi slave veliku pobedu!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 07:34 Američki ambasador na KiM Filip Kosnet dao ostavku u Agenciji za poređenje i verifikaciju imovine, i to zbog čoveka iz OVK.

Agencija Tanjug za ovu vest nije mogla da dobije potvrdu u drugom izvoru.

Početkom avgusta je direkcija granične jedinice tzv. kosovske policije donela odluku o nepriznavanju srpskih pasoša prilikom ulaska građana na teritoriju KiM, a ta mera se nije odnosila na osobe koje poseduju ličnu kartu i na decu za koju je bio potreban izvod iz matične knjige rođenih sa fotografijom.

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi