Vojska Kosova
AP/Visar Kryieziu
Ramuš Haradinaj,Bedžet Pacoli, Enver Hodžaj, Brisel

European Union

Ramuš Haradinaj,Bedžet Pacoli, Enver Hodžaj, Brisel, Foto: European Union

Bivši zamenik premijera privremenih kosovskih institucija Enver Hodžaj izjavio je danas da Priština mora da preduzme akcije protiv kampanje Beograda za povlačenje priznanja Kosova.

Zaustio nešto sramno, a onda je Ani Brnabić pao mrak na oči! Dobio je odgovor koji će pamtiti dok je živ! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 26.08.2019. 17:04 Žestok obračun! Ana Brnabić, Foto: Printscreen * Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom. * Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je zajedno sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevom otvorila integrisani granični prelaza između Srbije i Severne Makedonije * Novinar je prišao Ani Brnabić i pitao o graničnom prelazu, a evo kako mu je premijerka odgovorila Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom.

On je na svom Tviter nalogu napisao da Kosovo ne bi trebalo da ostane pasivno u slučajevima lobiranja Srbije, prenosi Koha.

"Kosovo neće ostati pasivno, sve dok Srbija igra prljave igre sa priznavanjem. Prethodno smo odgovorili uvođenjem tarifa, međutim izgleda da moramo da preduzmemo dalje korake kako bismo zaustavili ove napade Srbije", rekao je Hodžaj.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina