Ana Brnabić
Printscreen
Ana Brnabić

Printscreen

Ana Brnabić, Foto: Printscreen

* Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom.

* Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je zajedno sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevom otvorila integrisani granični prelaza između Srbije i Severne Makedonije

* Novinar je prišao Ani Brnabić i pitao o graničnom prelazu, a evo kako mu je premijerka odgovorila

Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom.

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je zajedno sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevom otvorila integrisani granični prelaza između Srbije i Severne Makedonije.

Amerika napravila tajni pakt sa Srbijom! Vučić primio poruku koja istorijski menja pitanje kosovskog čvora!

AUTOR: Srpski telegraf/D.S. DATUM I VREME: 26.08.2019. 15:46 Albanci vest prihvatili sa zebnjom!

Ona je poručila da je ovo novi početak za ekonomsku saradnju u regionu Zapadnog Balkana, koja je u ovom trenutku pred izazovima, budući da je Priština uvođenjem taksi na robu iz centralne Srbije i BiH, suspendovala CEFTA sporazum, poručila je danas premijerka Ana Brnabić.

Brnabić je, nakon što je označila početak rada zajedničkog prelaza Preševo - Tabanovce, sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevim, istakla da to prvi takav prelaz u ovom delu Evrope, te da će Srbija dati sve od sebe da ovakvi zajednički prelazi postanu relanost na što većem broju granica.

Pročitajte još:

Na otvaranju se, međutim, desio incident: novinar televizije Klan iz Makedonije, Furkan Saliju, Albanac, prišao je premijerki Srbije noseći majicu sa slikama albanskih "selebritija" i natpis "mi smo izašli iz šume", što je bila jasna provokacija.

Podsetimo, govoreći o nekim političarima sa Kosova, premijerka je izjavila da neki od njih "kao da su tek izašli iz šume", a albanski mediji su ovo iskoristili da prikažu kao napad na sve Albance, čemu su se priključile i poznate ličnosti.

Novinar je prišao Ani Brnabić i pitao o graničnom prelazu, a evo kako mu je premijerka odgovorila.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina