Glavešine OVK
Printscreen/Youtube
Glavešine OVK

Printscreen/Youtube

Glavešine OVK , Foto: Printscreen/Youtube

* Kadri Veselji na početku svoje predizborne kampanje otkrio priču iz 1999.

* Veselji je opisao kako je 1999. navodio NATO avijaciju

* Napad u selu Bajca kod Glogovca

Predsednik parlamenta u Prištini Kadri Veselji, prilikom otvaranja predizborne kampanje PDK-a  u Mitrovici otkrio je priču iz 1999. godine, tokom rata na Kosovu i Metohiji, kada je nosio uniformu terorističke Oslobodilačke vojske Kosova.

Priština prešla sve granice! Hoće da zapečate sudbinu Srbije - Konačni sporazum ili ništa!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 19.09.2019. 18:59 - 19.09.2019. 19:45 Neverovatno! Fatmir Ljimaj, Ramuš Haradinaj, Hašim Tači, Foto: Alo!/Masanori Jošida Jedan od kandidata za budućeg kosovskog premijera Fatmir Ljimaj izjavio je da će dijalog sa Srbijom biti najveći problem buduće kosovske Vlade.

 

"Gospodar Kosova", kako ga danas zovu, opisao je kako je u aprilu 1999. godine, u u selu Bajca kod Glogovca, satelitskim telefonom koordinisao sa NATO preko SAD, posle čega je usledilo bombardovanje.

 

 


- U aprilu 1999. godine u Bajci (Glogovcu) imali smo veliki broj teško ranjenih, civila i boraca, koji su pokušavali da se prebace na planinu Kosmač. Srpske snage su nas okružile na sve strane. Doktor Fadilj Beka, koji se brinuo za ranjene, bio je na ivici očaja jer više nije znao šta da radi. Pogledao sam ga u oči i rekao: "Nismo sami". Satelitskim telefonom koji sam imao pokušao sam da koordinišem sa saveznicima da uslede napadi. Ubrzo nakon toga, avioni slobode su došli, bombardovali su i spas je stigao za sve tamo: za ranjene, za decu, za sve - priznao je Veselji.

 

O ovom događaju iz 1999. godine govorio je ranije, detaljno, doktor Fadilj Beka, koji se brinuo za ranjene i istakao da je Veseljijeva koordinacija sa NATO-om bila ključna za njihovo spašavanje.

"MOJA CRVENA LINIJA JE SRBIJA" Veselji se obratio Albancima, najavio ZLO KOJE NE SPAVA!

"IMAMO CRVENU LINIJU" Veselji otkrio čega se Albanci na Kosovu najviše plaše - Srbiji ovo daje vetar u leđa!

HARADINAJ POZDRAVIO ODLUKU Poznat datum izbora na Kosovu?! U Prištinu dolazi visoki STRANI PREDSTAVNIK, Albanci kao na iglama!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista