"MOJA CRVENA LINIJA JE SRBIJA" Veselji se obratio Albancima, najavio ZLO KOJE NE SPAVA!

Promoviše se.

Kadri Veselji
Kadri Veselji, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dok su predstavnici drugih političkih stranaka govorili o crvenim linijama u vezi sa izbornim koalicijama, Kadri Veselji je izjavio da on i njegova Demokratska partija Kosova (DPK) imaju samo dve crvene linije - jedna koja se odnosi na korupciju i druga koja se odnosi na Srbiju.

"DPK ima crvene linije i to debele crvene linije. Pre svega, ka Srbiji. Suverenitet i teritorijalni integritet biće neprikosnoveni, kao što je i osnaživanje naše države. Postoje još neke crvene linije. Svi korumpirani, oni koji podržavaju korumpirane i nepotizam, nemaju mesta u upravljanju i partnerstvu sa DPK. Dajem vam časnu reč", rekao je Veselji u intervjuu za Ekonomia Online.

Srbiju će zadesiti POSEBNO OPASNA meteorološka pojava! Zaštitite TELO, GLAVU I OČI!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 10.08.2019. 21:28 - 10.08.2019. 23:33 Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na visoke temperature, jer će sve do utorka, 13. avgusta, biti veoma toplo, s najvišim dnevnim temperaturama od 34 do 38 stepeni.

Kako prenosi kosovo-online, lider DPK kaže da njegova stranka ne pripada onima koji crtaju linije podvajanja među Albancima.

"Mudro ćemo graditi partnerstvo koje ne vodi Kosovo u konfrontaciju sa SAD i EU, mada neki misle da su jači. Jači smo kada smo zajedno sa našim zapadnim partnerima. Kosovo je evroatlantsko, to će biti naša orijentacija", rekao je Veseli.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi