OSMANI UDARILA NA RUSIJU Dvoje zvaničnika proglašeno personama non grata na Kosovu!
Printscreen

Osmani je na Fejsbuku napisala da je to bio njen zahtev ministarki spoljnih poslova Doniki Gervali koja je, kaže, danas donela odluku o proglašenju dva zvaničnika za nepoželjne osobe. 

Dodala je da je istovremeno kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova obavestilo institucije za sprovođenje zakona i nadležne organe o primeni te odluke. 

"Institucije Republike Kosovo odlučne su u borbi protiv malignog uticaja Ruske Federacije i njihovih satelita u regionu, koji rade na uništavanju naših dostignuća i dostignuća SAD, NATO i EU. Iz tog razloga ćemo i dalje blisko sarađivati sa našim američkim i evropskim saveznicima kako bi sprečili da Kosovo i naš region bude plen destabilizujućih ambicija Ruske Federacije. Uveravam građane da institucije Republike Kosovo neće oklevati da deluju svaki put kad dođe do narušavanja bezbednosti i ustavnog poretka u zemlji", napisala je Osmani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Suza Kg

22.10.2021 17:44

Reče 🤡. Gde ćeš lopaticom za pesak na bager??!!???

Миомир

22.10.2021 19:54

Дебела глупачо са пилећим мозгом где ћеш на велесилу каква је Русија. Шта ти лупеташ и глумиш, као ти си много битна и важна бедо једна бедна. Не уважава вас нико, непризнаје такође, небитни сте, незначите ништа никоме незналице бедне и јадне. Живела Русија, живела Србија,Косово и Метохија.

Miki

23.10.2021 09:47

Ona bi mogla svim rusima da po....i ima kapacitet