MILO, KOMŠIĆ I PRVA ŽENA KOSOVA Iza zatvorenih vrata skovan plan u Americi! Šta se to sprema Beogradu?
Kosovo onlajn


Osmani, Ðukanović i Komšić su na marginama Generalne skupštine UN razgovarali o dešavanjima u regionu, kao i o situaciji na severu Kosova i Metohije.

EPA/BORIS PEJOVIC

 

Osmani, Ðukanović i Komšić su izrazili zabrinutost zbog najnovijih dešavanja u regionu i naglasili da je zajednički cilj očuvanje stabilnosti kao preduslova evropske perspektive svih zemalja Zapadnog Balkana.

EPA

 


Privremene vlasti u Prištini od ponedeljka su počele da na administrativnim prelazima između KiM i centralne Srbije srpske registarske tablice zamenjuju privremenim, na koje je taksa pet evra. Priština je na sever KiM poslala i specijalne jedinice policije ROSU.

To je izazvalo zabrinutost i uznemirenost kod Srba i oni su blokirali puteve koji vode ka administrativnim prelazima.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Миомир

24.09.2021 11:33

Какав трио мрзитеља и злобних будалетина, пропалих политичара, који се низашта не питају. Србија је најбоља у сваком погледу и на свим нивоима од свих вас шарлатана хокштаплера. Србија је за све вас велесила и од Беча до Истанбула највећа држава. НАЈБОЉИ СМО ТО ВАС БОЛИ И БРИНЕ.

Ivan

24.09.2021 12:24

Skupili se otpadnici samo ne znam šta žele Amerikanci sa njima da naprave, jer pita se od govana ne pravi sem ako nemaju nameru tu istu pitu i da pojedu.A po pravilima univerzuma uvek pojedeš ono što napraviš pre ili kasnije.