MESI POSLE PROLAZA U OSMINU FINALA Ljut sam zbog penala, ali kasnije smo bili bolji
Foto: EPA-EFE/Georgi Licovski

"Gaučosi" su posle velike borbe i mnogo uzbuđenja pobedili Poljsku sa 2:0 (0:0) i sada ih u prvom kolu nokaut runde očekuje duel sa Australijem.

Lionel Mesi je opet bio jedna od centralnih figura meča, u finišu prvog poluvremena nije uspeo da iskoristi jedanaesterac koji je nad njim dosuđen. 

Po završetku meča, Mesi je priznao:

-Ljut sam na sebe zbog promašenog penala. Imam utisak da je tim bio joj jači posle te moje greške. Znali smo da ako postignemo prvi gol, to sve može da promeni - kaže Mesi.

MESI TRAGIČAR Argentinac nije iskoristio udarac sa bele tačke protiv Poljaka (VIDEO)

Leo je svestan da je obavljen jedan dobar deo posla, ali da velika uzbuđenja tek slede.

-Mislim da će utakmica sa Australijom biti veoma teška. Svako može da pobedi svakoga, sve je nekako izjednačeno. Moramo da pripremimo taj meč na najbolji mogući način, kako mi to obično i radimo - poručila je "desetka" Argentine.

Meč će u posebnom sećanju ostati strelcu jednog od dva gola, Aleksisu Mekalisteru.

-Srećni smo, ovo je bila veoma važna pobeda za nas. Biti prvi u grupi, to nam je bio primarni cilj. Odigrali smo sjajnu utakmicu. Srećan sam zbog gola, ali najvažnije je da smo prošli dalje - poručio je Mekalister.

I Hulijan Alvarez je ponosan na prolaz dalje.

-Biti na ovakvom turniru, nema ništa bolje. Osećam veliku podršku svih u ekipi. Daćemo sve od sebe da obradujemo sve Argentince - zaključio je Alvarez.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading