ZVICEROV NARKO-DILER ''PAO'' U MOSKVI Ruska policija uhapsila rođaka Ljuba Milovića zbog šverca kokaina
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Milović je rođak policajca Ljuba Milovića, koji je povezivan sa vođom kavčana Radojem Zvicerom.

LUKSUZ PRŠTI, PRESKUPI SATOVI I BRDO KEŠA Evo šta je sve policija zaplenila od vođa Balkanskog narko-kartela (FOTO/VIDEO)   

- Danas su u Moskvi službenici NCB Interpola, Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije i Glavne uprave za krivične istrage Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije, lišili slobode 36-godišnjeg dražvljanina Crne Gore Dražena Milovića. Osumnjičeni je stavljen na međunarodnu poternicu na inicijativu organa za sprovođenje zakona Crne Gore u martu 2023. godine u okviru organizovane grupe - saopšteno je u pres centru ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Milović je u decembru 2019. godine na području opštine Nikšić nezakonito nabavio kokain radi prodaje, a zatim robu preusmerio u Bosnu i Hercegovinu, piše TASS, a prenosi Informer.

- Trenutno se rešava pitanje njegovog izručenja - rečeno je tokom konferencije.

Kako su "Vijesti" ranije pisale, Dražen Milović je navodno rođak odbeglog službenika Uprave policije Crne Gore, Ljuba Milovića.

Viši sud u Podgorici krajem maja potvrdio je deo optužnice protiv grupe okrivljenog Radoja Zvicera, među čijim članovima su i policajci Petar Lazović i Ljubo Milović, za krivična dela - stvaranje kriminalne organizacije, zloupotreba službenog položaja, šverc droge, krijumčarenje cigareta i teško ubistvo Milana Ljepoje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading