DŽIPOVIMA OEBS ŠVERCOVALI DROGU IZ ALBANIJE U BEOGRAD Podignuta optužnica protiv petorice narko-dilera! (FOTO)
Foto: Printscreen/MUP Srbije

Opojnu drogu osumnjičeni su od KiM do Beograda, kako se sumnja, prevezli u vozilu "škoda oktavija" bele boje, sa diplomatskim oznakama Misije OEBS.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, optuženi su Domi A. (42), Gazmend K. (41), Dardan M. (49) iz Prištine, kao i dvojica Beograđana Ivan Ž. (23) i Stefan M. (29).

Domi A. i Dardan M. terete se i za krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Sumnja se da je Domi A. u kaseti "škode" držao 32,2 grama kokaina za ličnu upotrebu, dok je Dardan M 0.94 grama iste droge držao u torbici.

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.
Tužilaštvo je predložilo sudu i da svim osumnjičenima produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Sumnja se da su Domi A, Gazmend K. i Dardan M. krenuli sa teritorije KiM ka Beogradu u pomenutoj "škodi" sa diplomatskim oznakama Misije OSCE, pa su se oko 11.30 sati na parkingu u Ulici Bulevara Zorana Đinđića na Novom Beogradu našli sa Ivanom Ž. (23) i Stefanom M. (29) i predali im 29.9 kilograma marihuane, a potom se razišli.

Odmah potom uhapšeni su Ivan Ž. i Stefan M, dok su se ostala trojica, uočivši policiju, udaljila svojim vozilom do parkinga u Ulici Avgustina Neta.

Na parkingu je Gazmend K. izašao iz vozila i iz gepeka izvadio džak sa 14.9 kilograma marihuane, u kom momentu su vozilu osumnjičenih prišli policijski službenici i lišili ih slobode.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading