DROGU KRILI U TOČKOVIMA KAMIONA Podignuta optužnica protiv trojice dilera iz Surčina
Foto: MUP Srbije

- Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje narkotika na parkingu jedne benzinske pumpe u Surčinu, kada su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od njih zaplenili 68.7 kilograma marihuane, 42.6 kilograma opojne droge MDMA, kao i 10 pvc kesa sa LSD-om - stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Svoj trojici osumnjičenih na teret se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

- Nikola N. je optužen i za krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga, jer je u kući u Kaluđerici držao 1.34 grama marihuane za ličnu upotrebu, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija jer je u istom stanu bez dozvole držao jedan poluautomatski pištolj marke Crvena zastava, kao i tri metka - piše u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, gde dodaju da je optužnica predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju.

Tužilaštvo je takodje predložilo sudu da svoj trojici okrivljenih produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading