STOLAR I KUVARICA KRILI 30 KILA MARIHUANE Miloš i Biljana uhapšeni u Zemunu dok su čekali mušteriju! (FOTO)
Foto: MUP Srbije

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miloša Milačića (33) iz Podgorice i Biljane Đokić (46), koji su 22. septembra ove godine uhapšeni u Zemunu sa skoro 30 kilograma marihuane.

Kako saznajemo, oni su drogu švercovali iz Crne Gore u Beograd, a plan je bio da je dalje prodaju. Lisice su im stavljene pre nego što je trebalo da se nađu s N. N.  osobom koja je trebalo da kupi marihuanu.

- Drogu težine 29,9 kilograma skrivali su u specijalno izrađenim bunkerima u automobilu „reno megan“ ispod gepeka i zadnjeg sedišta. Za volanom je bila Biljana Đokić, kod koje je nađeno i 14 komada leka „diazepam“ - navodi naš izvor.

Tvrdio da mu je skank podmetnut

Miloš Milačić je na suđenju za šverc 63 kilograma skanka negirao krivicu i tvrdio da mu je droga podmetnuta.

- Sve mi je podmetnuo izvesni Toni iz mesta Tuzi, kome sam ranije dao kamion da popravi klima-uređaj na hladnjači - rekao je Milačić.

Takođe, u ovoj akciji zaplenjena su i četiri vozila i oko 23.000 evra. Tužilaštvo je predložilo sudu da optuženima produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Kako Alo! saznaje, Milačić je završio srednju elektrotehničku školu i tri godine Fakulteta za kriminalistiku i bezbednost u Crnoj Gori, ali se bavi stolarstvom.

On je u novembru 2018. pred Višim sudom u Bijelom Polju osuđen na tri i po godine zatvora zbog istog krivičnog dela. Carinici su 9. februara te godine na prelazu Dobrakovo, na izlazu iz Crne Gore, zaustavili kamion „volvo“ kojim je Milačić upravljao. Pretresom hladnjače koji je obavljen specijalističkom opremom u patosu vozila nađeno je 59 pvc pakovanja u kojima su bila 63 kilograma skanka.

Milačić je na glavnom pretresu negirao povezanost sa švercom.

- Ne priznajem krivicu i nisam izvršio delo koje mi je stavljeno na teret. Nemam dodirnih tačaka s drogom. Bio sam iznenađen kad su policajci pronašli ugrađen bunker u kamionu koji sam vozio. Neko je bez mog znanja to uradio. Kamion nije bio u mom vlasništvu i vozio sam ga da bih nešto zaradio - rekao je Milačić.

Biljana Đokić, koja je s njim uhapšena u Zemunu, kako saznajemo, po zanimanju je kuvarica i do sada nije osuđivana. 

- Ona je nezaposlena i majka dvoje punoletne dece, koja je izdržavaju - navodi naš sagovornik.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading