OPASAN KRIMINALAC IZ SRBIJE UHAPŠEN U ŠPANIJI Policija mu postavila zasedu u tržnom centru! (FOTO)
Foto: Printscreen

- Agenti Nacionalne policije iz različitih resora, uključujući policijske stanice u Taragoni i Tortozi, uhapsili su opasnog kriminalca srpske nacionalnosti, za kojim tragaju nemački pravosudni organi. U toj zemlji osuđen je na 15 godina zatvora zbog trgovine drogom - pišu lokalni mediji.

Srbin se veoma dugo i dobro skrivao od policije, što je dovelo do još intenzivnije potrage istražitelja, koji su na kraju uspeli da ga lociraju u južnom delu Katalonije. Nakon toga stavljen je pod mere tajnog praćenja.

OPASAN KRIMINALAC IZ SRBIJE UHAPŠEN U ŠPANIJI Policija mu postavila zasedu u tržnom centru! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Policija je rešila da mu napravi zasedu kada je stigla informacija da će se pojaviti u jednom tržnom centru u gradu Malgrat de Mar, nadomak popularnog letovališta Ljoret de Mar koje posućuju Srbi.

- On je išao da se sastane sa još jednim Srbinom. Kada su se našli na parkingu, u prostoru iz kojeg je bilo teško pobeći, policajci su krenuli u akciju. Stavili su mu lisice, tako da nije uspeo da pruži nikakav otpor. Policija je privela i osobu koja je zatečena s njim - prenose španski mediji.

Nakon hapšenja on je najpre odveden u Teragonu, gde je obavljen razgovor s njim. Odatle će biti prebačen u Madrid, gde će u pritvoru čekati ekstradiciju u Nemačku. Identitet uhapšenog španska policija nije saopštila.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading